Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
42035
Players nickname
Lucas Ywiannuoweqi
Administrators nickname
Napal Fedorov
Date
Nov 2, 2025
Time
10:46
Proofs
https://imgur.com/a/stAwxVf

Lucas Nightcrawlers

Player
Player
Dobro dan poštovan administarcijo
2.11.2025 u 10:46 Dobio sam ban za Anticheat 104. Išao sam sa svojom porodicom na rp fabriku i došao sam do kuta i išao pogledati na telefonu gdje je blago i kada sam maknuo telefon zaokrenuo sam karakter i karakter je sam od sebe krenuo da udara osobu ispred mene i automatski sam dobio ban za anticheat 104. Nikad nisam imao cheat na ovo lijepom projektu niti cu ikad imati. Ako je potrebno pristajem i na PC chake. Evo ovdje vam postavljam pov kao dokaz da je tako bilo
. Ime social cluba je KONJ2233 . Hvala na citanju i nadam se da cu dobiti un ban. LP
Lucas Ywiannuoweqi

Lucas Nightcrawlers

Player
Player
Dobro dan poštovan administarcijo
2.11.2025 u 10:46 Dobio sam ban za Anticheat 104. Išao sam sa svojom porodicom na rp fabriku i došao sam do kuta i išao pogledati na telefonu gdje je blago i kada sam maknuo telefon zaokrenuo sam karakter i karakter je sam od sebe krenuo da udara osobu ispred mene i automatski sam dobio ban za anticheat 104. Nikad nisam imao cheat na ovo lijepom projektu niti cu ikad imati. Ako je potrebno pristajem i na PC chake. Evo ovdje vam postavljam pov kao dokaz da je tako bilo
. Ime social cluba je KONJ2233 . Hvala na citanju i nadam se da cu dobiti un ban. LP
Lucas Ywiannuoweqi
Ispravka naslova Anticheat 1010

Status
Not open for further replies.
Top Bottom