MG- Zamenik Serifa SAHP-a Begii Romanov me je prethodno kickao iz organizacije zbog OOC dogadjaja van igrice i zato je dobio kaznu sto mozete videti ovde:
Medjutim zbog toga sto sam ja njega okacio i on je dobio kaznu on je odlucio da se meni osveti tako sto ce da mi da state black listu sto su sami on,njegovi nadlezni i zamenici potvrdili u vise navrata medjutim ja sam uspeo to samo jednom da snimim sto se vidi na ovom povu.
Navodno njegov validan razlog sto sam zasluio black listu jeste jer sam mu pokvario sansu da postane lider a ne razumem sto sam mu ja pokvario kada je sam prekrsio pravilo moje je bilo da ga okacim jer sam ja bio ostecen u datoj situaciji
.Znaci dobio je kaznu za to i sada radi istu stvar.....ne verujem!
FailRP- Mozete proveriti u logovima pripadnik SAHP-a doticni Begi 53534 mi je dao crni papiric(ili samo tvrdi) kao sto mozete videti u logovima bez ikakvog razloga ustvari imao je jedan razlog zato sto sam ga prethodno okacio za slicnu stvar
Approved - MG,RP2Win | 52291,46125,53534
IC Kick iz org zbog OOC razloga,pricali smo OOC na bubici kao sto cujete na snimku,izmisljaju RP razlog da bi me hapsili Napomena : 52291 je bio uhapsen zbog korupcije medjutim je vracen necist u org sto mozete videti u logovima
gta5grand.com
Navodno njegov validan razlog sto sam zasluio black listu jeste jer sam mu pokvario sansu da postane lider a ne razumem sto sam mu ja pokvario kada je sam prekrsio pravilo moje je bilo da ga okacim jer sam ja bio ostecen u datoj situaciji
FailRP- Mozete proveriti u logovima pripadnik SAHP-a doticni Begi 53534 mi je dao crni papiric(ili samo tvrdi) kao sto mozete videti u logovima bez ikakvog razloga ustvari imao je jedan razlog zato sto sam ga prethodno okacio za slicnu stvar
Last edited: