pozdrav administracijo, 6 maja sam dobio ban na discordu zboog apsolutnog nesporazuma, ja sam bio banovan za G.P 1.1 i u to vreme sam appelao ali mi je muja odbio, ja sam opet appealovao sa objasnjenjen ali mi je muja napisao da je forum trajno banovan za multi spam (sto znaci da nisam toxic niti bilo sta samo sam vise puta appealovao). Ja sam na discordu video da je stiglo novo da moze da se appealuje za unban foruma. Ja sam tu appealovao uz objasnjenjen zasta sam dobio ali je Lebron napisao da sam banovan sa discorda.
ovde cu postaviti sliku (poruku) koju sam napisao i na istom tom appealu sam dobio ban.
Takodje javio sam se i muji tad ali mi Muja napisao da ne moze pomoci.
Molim Vas administracijo pregledajte ovde jer stvarno nisam igrac koji je toxic i koji krsi puno pravila... cak sam i ulozio preko 100e u ovaj projekat...
moj discord id je: 740236999788724374
ovde cu postaviti sliku (poruku) koju sam napisao i na istom tom appealu sam dobio ban.
Takodje javio sam se i muji tad ali mi Muja napisao da ne moze pomoci.
Molim Vas administracijo pregledajte ovde jer stvarno nisam igrac koji je toxic i koji krsi puno pravila... cak sam i ulozio preko 100e u ovaj projekat...
moj discord id je: 740236999788724374