Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mura Kash

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Dino
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: od 2h do 7h
5. Vaš Discord: mataaa771
6. Vaše ingame ime: Mura Kash
7. Vaš ID: 6853

Dodatne informacije:
1. Lider za: The Ballas Gang

2.Zašto želim da vodim baš ovu organizaciju?

Prvo, imam iskustvo u sličnim ulogama — ranije sam bio zamenik lidera i to mi je omogućilo da steknem jasnu predstavu o upravljanju timom i organizovanju akcija. Drugo, želim da okupim stabilnu i aktivnu ekipu koja će redovno učestvovati u događajima na serveru — od akcija u getu do drugih zajedničkih aktivnosti. Već imam grupu ljudi spremnih na ozbiljan i kontinuiran rad, što smatram velikom prednošću. Treće, želja mi je da vodim organizaciju kroz dva mandata i pokažem odgovornost i kontinuitet u vođenju; kroz saradnju sa drugim grupama nameravam dodatno obogatiti scenu i doprineti kvalitetnijem RP-u na serveru. Savet i plan za poboljšanje

3.RolePlay-a u organizaciji

Planiram da podstaknem konstantnu aktivnost u getu i motivišem članove napredovanjem kroz rankove i dodatnim nagradama. Fokusiraću se na jači RolePlay tokom talačkih i sličnih situacija kako bi sučeljavanja bila uverljivija i zanimljivija za sve učesnike. Formiraću poseban tim zadužen za grafite i slične zadatke koji će doprinositi prihodu — ta sredstva bi se koristila za opremu. Jedan od ključnih ciljeva je uspostavljanje saradnje sa ostalim kriminalnim organizacijama, da bismo zajednički kontrolisali geto i izbegavali nepotrebne sukobe. Unutar ekipe računaću na iskusne saradnike koji će pomagati u upravljanju i obuci novih članova

Rankovi u organizaciji:

1. Newbie
2. New boy
3. Ghetto Baby
4. Dealer
5. Grafiti Team
6. Mid Gheto Boy
7. Gangster
8. Old Gheto Boy
9. Turfer
10. Enforcer
11. Captain
12. Co-leader
13. Leader

Johny Abyss

Server Administrator
Server Administrator
Čestitam!
Pozvani ste na interviju za organizaciju The Ballas Gang koji će se održati u nedelju 09.11.2025. sa početkom u 19h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom