Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Odbijanje + Trolanje PC Checka | Zoki Roki

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66012
Players nickname
Soder Utoka
Administrators nickname
Zoki Roki
Date
Nov 4, 2025
Time
22:20
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=nAOfYtoAmBk&list=RDnAOfYtoAmBk&start_radio=1

soder lev

Player
Player
Postovana Administracijo, juce oko 22h sam bio u malog getu dok me nisu ubili nakon toga sam se stvorio u EMS-u i tu malo bio dok nisam se uputio ka parkingu da uzmem auto sa parkinga jer nisu bile rente za rentu. Dok sam trcao do parkinga, teleportovao me Zoki Roki i pitao da li pristajem na Pc Check na to sam ja odgovorio da pristajem. Posto nisam imao Oficijalni Grand Discord dao mi je Zoki njegov Discord User gde sam ga dodao pa je on mene ubacio u grupu zajedno sa Toni Vercetti. Kad smo zapoceli Pc Check ja sam njima upalio share bez ikakvih problema i zatim me Zoki upitao preko cega snimam ja sam njemu odgovorio preko GameBar-a i rekao mi da upalim program i rekao mi da mute-am mic on recording i iskljucio sam i posle toga mi rekao da smanjim u Audio prva dva sto su sva zvuk i system sounds i ja sam to uradio i nakon 3 sekunde cutanja sam rekao zoki i pricao zoki zoki da vidim da li je tu posto se ne odaziva i posle toga sam nastavio da pricam zoki da vidim da li je tu i dalje se nije odazvao. Onda sam usao u Discord i video da Zokiju ne svetli zeleno oko profilne ikonice i mislio sam da je do mene pa ga zato ne cujem i nakon toga su samo izasli iz Voice-a i kada sam usao IG dobio ban za odbijanje i trolanje Pc-Checka. Po meni ja mislim da ovo nije moja greska i da nisam imao nikakvu nameru da trolam kao i da odbijam Pc-Check, ja mislim da ovo nije bilo fer kao ni pravedno prema meni jer ja ovde nisam nista kriv ja sam samo uradio kako mi je receno i nisam hteo da radim nista drugo da ne bude posle da nisam hteo i slicno.

Jos jednom da kazem da nisam ja ovde nista kriv i isto tako ne kazem da je i Zoki jer ovo je bio cist ne sporazum i ukoliko sam nesto pogresio, izvinjavam se.

Nadam se pozitivnom odgovoru i ukoliko je moguce drugoj sansi.

Hvala na citanju ove zalbe i iskoricenom vremenu.

Pozdrav, Soder Utoka:cool:

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Ti njega nisi cuo , a on sebe cuje preko tvog share screena , zokiju ne svjetli zeleno a na tvom share screenu se jasno vidi da mu se kad god prica pali i gasi zeleno oko ikonice
Dobit ces Blacklist za Odbijanje i Trolovanje PcCheka

Status
Not open for further replies.
Top Bottom