Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Fadilj Pokmdeklj

Player
Player
Informacije:

1. Vaše ime IRL: Petar
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6h+
5. Vaš Discord: zile8331
6. Vaše ingame ime: Fadilj Pokmdeklj
7. Vaš ID: 60141

Dodatne informacije:

1. Lider za..... Los Santos Police Department (LSPD)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1. Zelim da postanem lider LSPD-a zato sto smatram da ova organizacija moze postici mnogo visi nivo profesionalizma, strukture i odgovornosti. Vidim potencijal same organizacije da unapredimo nacin na koji pomazemo gradjanima, ne samo kroz broj odradjenih akcija, vec kroz kvalitet pristupa clanovima, strukturu, internu koordinaciju i jasnu viziju kako sama „drzavna organizacija“ treba da funkcionise zapravo.

2.2. Imam iskustvo u drzavnim organizacijama na serveru, upoznat sam sa pravilima servera, dinamikom rada u organizacijama i saradnje sa drugim organizacijama. To iskustvo zelim da iskoristim kao pomoc za poboljsanje samog LSPD-a, da budem ne samo „Lider“, vec da budem clanovima oslonac i podrska u radu. Smatram da dobri timovi u organizacijama ne funkcionisu sami, vec kroz podrsku HC-a, i motivaciju istog. Pod mojim vodstvom, LSPD clanovi bi imali bolju podrsku svih nas, treninge i prilike za napredak u samoj organizaciji.

2.3. Za mene LSPD nije samo „drzavna organizacija“, vec prilika da se igraci sa servera ukljuce i naprave bolji RP koji ima uticaja na poboljsanje drzavnih organizacija na samom serveru. Zelim da budem lider koji ce poboljsati LSPD i napraviti ga boljom organizacijom kao i odgovornijom. Gradjani Los Santosa i ostali clanovi organizacija ce videti da postoji tim koji radi sa velikom zeljom i voljom da napravi dobru organizaciju u kojoj nece biti tokscinih clanova i ispada nad gradjanima i ostalim clanovima.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1. Organizovacu vezbe i simulacije unutar LSPD-a: patrola, krize u drzavi (sa GOV-om), talacke situacije, saradnja sa drugim drzavnim organizacijama. Time ce clanovi steci vestine, bolju koordinaciju i spontanost u RP situacijama. Nakon samih vezbi ce da prodjemo sve sto se desavalo kroz samu vezbu kako bi videli sta je lose uradjeno, i zajedno sa HC-om ce da ispravimo to u sto kracem roku kako bi u RP-u to bilo savrseno izvedeno.

3.2. Ohrabrivacu clanove LSPD-a da sami predlazu RP situacije koje mozemo napraviti, da imaju inicijativu u aktivnostima organizacije(na primer: planiranje zajednicke akcije, patrola sa drugim organizacijama, edukacija civila o radu LSPD-a). Po meni, kada clanovi imaju osecaj da doprinose organizaciji, angazman im je veci, i RP je zanimljiviji u samoj organizaciji kao i van nje.

3.3. Rankove ce clanovi dobijati svojim dokazivanjem kroz rad i zalaganje za samu organizaciju. Nece biti poklanjanja rankova i izbacivanja iz organizacije za sitnice koje mogu da se rese samo razgovorom i da se razjasne jer smatram da to dosta kvari samu organizaciju, i da ce dosta ljudi odustati od organizacija zbog toga i otici da se bave samo OOC eventima sa familijom, kao i da idu samo po pijaci i ne pomazu RP-u.

3.4. Pravicu redovne sastanke sa svojim clanovima LSPD-a, minimalno 2 puta nedeljno. Tada ce da resavamo probleme ako ih je bilo i da smisljamo taktike oko akcija koje ce da radimo u periodu izmedju tog i sledeceg sastanka. Uvek ce moci da se obrate meni i mojim zamenicima koji ce kao i ja uvek biti tu da im pomognu u resavanju problema. Ukoliko imaju problem sa nekim clanom mogu se obratiti nama, mi ce da pozovemo obojicu na sastanak i resimo problem u sto kracem roku kako bi mogli da nastave da RP-aju i da se trude u organizaciji.

3.5. U LSPD-u ce iskusniji clanovi voditi manje iskusne kroz rad same organizacije, sto ce dodatno ojacati tim i osigurati da znanje bude preneseno sa boljih clanova na clanove sa malo manje znanja. Niko nece biti diskriminisan, svi ce imati priliku da budu clanovi LSPD-a i da nauce mnogo toga o STATE-u i radu organizacija kroz sam rad u istoj.

3.6. Imacu iskusne clanove u HC-u, zamenici su mi iskusni ljudi koji su bili lideri jednih od glavnih organizacija na serveru. Potrudicemo se da imamo dosta aktivnih clanova i da sve obucimo da rade brzo i bez greske. Zelimo da napravimo jako kvalitetnu organizaciju sa dobrim ljudima. Imacemo redovne kontrole u saradnji sa GOV-om kako bi resili i problem korupcije u samoj organizaciji. Moji iskusni zamenici ce u saradnji samnom da svakog vikenda prave plan za narednu nedelju, ispravljaju greske od prosle (ako vec nisu) i da daju bonuse najaktivnijima sedmice. Redovni bonusi i pohvale clanova = njihova veca angazovanost samoj organizaciji sto zaci da se poboljsava i RP kroz server.

4. kriterijumi organizacije:

14 godina OOC

7 godina IC
Postovanje svih clanova
Postovanje svakog cina iznad sebe
Postovanje HC i Lidera
Poznavanje svih pravila servera!
Znanje za koriscenje kamerice i snimanje dokaza (ko ne bude znao bice detaljno naucen)
Toksicnost je strogo zabranjena te ce clanovi biti izbacivani zbog toga(neprikladno ponasanje)

5. Kodovi:

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.

10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom

Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Status 1 - Dolazak na smenu

Status 2 - Odlazak sa smene

6. Rankovi: