Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
15634
Players nickname
Leon Muha
Suspect ID
25998
Date of violation
Nov 12, 2025
Time of violation
23:31
Proofs
https://youtu.be/ooyE_aiQZRw

Domba

Player
Player
Pljackao si vozilo, i to moje licno od sluzbenog lica projano ti je milion puta i jurimo te vec 10 minuta tako da imamo svako pravo da zaustavimo vozilo jer si ti opljackao vozilo

Domba

Player
Player
Isto cuje se kako si rekao na bubici a daj hapse me, tako da si sam sebe stavio za MG.

leon77

Player
Player
Pljackao si vozilo, i to moje licno od sluzbenog lica projano ti je milion puta i jurimo te vec 10 minuta tako da imamo svako pravo da zaustavimo vozilo jer si ti opljackao vozilo
nije imo tablice

Domba

Player
Player
Druze, dosta pisanja 100 puta smo ti slali stavio si pov od 20 sekunde i plus radis mg pusti admina da odluci ko je kriv ovde, sam si sebe ukanalio.

mijo cosic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza zakljucio sam da ne mogu da zakljucim ovu zalbu, molim vas dostavite duzi pov imate rok 12h.

leon77

Player
Player
Druze, dosta pisanja 100 puta smo ti slali stavio si pov od 20 sekunde i plus radis mg pusti admina da odluci ko je kriv ovde, sam si sebe ukanalio.
samo da znas laganje administracije nije lijepo

Domba

Player
Player
Druze koliko ja znam kad se dostavlja pov trazi se duzi od akcije krao si kola a kola se kradu 20 minuta postavi pov od tad kad smo dosli kad smo ti slali da stanes 100 puta isao si na brdo i pobego pa posle ovo je na kraju ostalo ti je jos 3 minuta 2 da ukrades auto i nahvatili smo te

leon77

Player
Player
Druze koliko ja znam kad se dostavlja pov trazi se duzi od akcije krao si kola a kola se kradu 20 minuta postavi pov od tad kad smo dosli kad smo ti slali da stanes 100 puta isao si na brdo i pobego pa posle ovo je na kraju ostalo ti je jos 3 minuta 2 da ukrades auto i nahvatili smo te
okaci me za pg ako je tako, ja sam samo dostavio pov u kojem se vidi da mi nisi poslo poruku, a ugasio si auto

mijo cosic

Player
Player
Prihvaceno.

Nakon pregleda dokaza zakljucio sam da ID 25998 neće biti kažnjen za FailRp zato sto se ne moze zakljuciti tko je ugasio motor.

( FailRP znači nerealno ponašanje u RolePlay situaciji, to je kada igrač radi nešto što njegov lik ne bi uradio u stvarnom životu ).

Igrac ID 15634 bit ce kaznjen za MG.

( Mg znaci korištenje informacija koje ste dobili s načina izvan karaktera i njihovo korištenje u znaku.)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom