Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za The Families | Bogdann Giric

Bogdan Girić

Player
Player
1. Vaše ime irl : Bogdan
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : GTM + 1
4. Prosjek : online po danu : 2 - 6 sati
5. Vaš Discord : bogdan.13_
6. Vaše ime ing : Bogdann Giric
7. Vaš ID : 76849

1. Lider za The Families

2. Zašto želite biti lider ove specivične organizacije ( navedite 3 razloga uz objašnjenje )

🟢 Od samog početka igranja na ovom projektu , hteo sam da budem lider neko organizacije , te mislim da je sada i pravo vreme za to .

🟢 Bio sam član kriminalnih organizacija i imam iskustva u njima .

🟢 Kao lider ove organizacije potrudio bih se da je podignem na najviši mogući nivo , ali to ne dolazi samo od sebe , već trudom , vredim radom i naravno voljom kako mene samog , tako i ostalih članova ove organizacije .

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji .

🟢 Kao prvo i nakosnovnije uveo bih određeni kriterijum za pridruživanje , a to je :
Minimalnan broj OOC godina 12 .
Najmanje 3 IC godina .
Poznavanje prvila grada .

🟢 Kao lider ove bande , uveo bih detalju obuku svim novi članova , potencirao bih na popravljanju pucačkih veština , brzini i svemu ostalon što bi donelo dobro bandi , i time ih uveo u svet kriminala . Samim time se podstiče na RolePlay-u .

🟢 Davao bih bonuse za akzivnost , trud , rad , odgovornist , vrednoću . Takođe i nakon uspešno odrađenih pljački , talačkih , i ostalih aktivnosti .

🟢 Potrudio bih se na održavanju odličnih odnosta kako unutar organizacije , tako i sa drugim kriminalnih bandama , radi boljeg rezultata .

Rankovi :

1. Novajlija

2. Uličar
3. Lopovčić
4. Mlada nada ulice
5. Diler
6. Grafiti team
7. Grafiti team leader
8. Enforcer
9. Turfer
10 . Mafijoza
11. Velila glava
12. Tatkova desna ruka
13. Tatko na mafiju

Hvala na čitanju i odvojenom vremenu !!!
Srećno svim ostalim kandidatika !!!
❤️❤️❤️

Top Bottom