Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Vredjanje Projekta | 1249,46389

Your ID
7409
Players nickname
Strale Frantelli
Suspect ID
1249 46389
Date of violation
Nov 18, 2025
Time of violation
00:69
Proofs
https://youtu.be/qjAyrX_4BzM

Boris1223

Player
Player
Na poslatom povu se jasno vidi kako Fikus 1249 vredja projekat tacnije govori "previse je i ovo govno od servera toxic" zamolio bih da ga najstrozije kaznite ovakvim ljudima koji vredjaju nas dragi projekat nije mesto ovde.46389 je njegov twink takodje ga kaznite i tu.

Video Dokaz:
Tooo bre karaj po mrtvog fikusa cekalo se samo da ga neko okaci

qwerty1337

Player
Player
Gde je ovde dokaz da se radi od Grandu? Ko zna na koji server je mislio, mozda na neki server na fivem ili neki drugi server na ragemp posto sam cuo da su ljudi na bmrp toxic, a mozda je mislio i na discord server?
Pricaju o turfovima i onda kaze da je server sranje na kom drugom serveru imaju turfovi sefe moj?

ILIAN96

Player
Player
Pricaju o turfovima i onda kaze da je server sranje na kom drugom serveru imaju turfovi sefe moj?
Ja koliko vidim napisao je "Previse je i ovo" nije isto napisati previse je toxic i previse je toxic i ovo, samim tim znaci da se radi o necem drugom, uzivaj mi brate. Nije lepo to sto radis i ti i ostali, bog sve gleda.

ZakaUkikaka

Player
Player
Na poslatom povu se jasno vidi kako Fikus 1249 vredja projekat tacnije govori "previse je i ovo govno od servera toxic" zamolio bih da ga najstrozije kaznite ovakvim ljudima koji vredjaju nas dragi projekat nije mesto ovde.46389 je njegov twink takodje ga kaznite i tu.

Video Dokaz:
Fikus mjau mjau fikus mjau mjau

Top Bottom