1. Vaše ime IRL djordje
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 5h
5. Vaš Discord djordje513
6. Vaše ingame ime djordje angel
7. Vaš ID 69011
2.2 Imam spreman tim ljudi koji nisu toksični, znaju pravila i žele da rade. Moj cilj nije samo turf, nego da Marabunta bude prepoznatljiva po akciji, energiji i aktivnosti. Želim da vratim plavu boju na ulicama i da Marabunta ponovo bude najjača organizacija u gradu.
2.3 Takođe, znam da budem ozbiljan kada treba, ali i da napravim atmosferu i druženje kada je vreme za to. Uvek slušam savet članova i trudim se da se svako oseća kao deo prave ekipe. Želim da pomognem novim igračima, da ih naučim pravilima i RP-u, i da napravimo zajednicu u kojoj možemo i da se zezamo i da odradimo ozbiljne akcije.
3.2 Svaki član morao bi da zna pravila servera i da ima minimum IC godina. Ko nema znanje RP-a, ja bih ga naučio. Svaki novi član bi imao proveru, a najbolji bi dobijali unapređenja i uloge (vođe akcija, turferi, organizatori).
3.3 Neću voditi organizaciju sam — postavio bih više zamenika da sve funkcioniše i da uvek postoji neko ko brine o ekipi. Marabunta mora da deluje kao prava porodica, ne kao grupa random igrača.
3.4 Turf team bi bio jak, aktivan i spreman, ali ne bi bili fokus samo na tome. Želim da nas grad zapamti po aktivnosti, po stilu, po energiji i po pravom GangRP-u kakav se retko viđa.
3.5 Takođe bih želeo da Crime opet bude ujedinjen — bez nepotrebnog međusobnog pucanja, nego zajedničke akcije i odnosi koji podižu ceo RP.
13. Glava
12. Desna ruka
11. Plavi
10.O.G
9.Turf
8.Grafit team lider
7.Grafit team
6. Dealer
5. Ghetto Warrior
4. Member
3. Ghetto Kid
2.New Member
1. Suspend
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 5h
5. Vaš Discord djordje513
6. Vaše ingame ime djordje angel
7. Vaš ID 69011
1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Kroz dugo vreme provedeno na ovom projektu stekao sam veliko iskustvo u Crime RP-u. Bio sam HC u više organizacija, održavao disciplinu, organizovao akcije i vodio ljude. Sve greške iz prethodnih organizacija sam naučio da prepoznam i sada tačno znam kako da vodim jak i stabilan gang.2.2 Imam spreman tim ljudi koji nisu toksični, znaju pravila i žele da rade. Moj cilj nije samo turf, nego da Marabunta bude prepoznatljiva po akciji, energiji i aktivnosti. Želim da vratim plavu boju na ulicama i da Marabunta ponovo bude najjača organizacija u gradu.
2.3 Takođe, znam da budem ozbiljan kada treba, ali i da napravim atmosferu i druženje kada je vreme za to. Uvek slušam savet članova i trudim se da se svako oseća kao deo prave ekipe. Želim da pomognem novim igračima, da ih naučim pravilima i RP-u, i da napravimo zajednicu u kojoj možemo i da se zezamo i da odradimo ozbiljne akcije.
3. Vas savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 RP današnjih Crime organizacija se sveo samo na talačke i malo pucanja. Želim to da promenim. Pravio bih akcije svaki dan — graffitiji, otmice, pljačke, 24/7, Gun Store, turfovi, saradnje sa drugim bandama i ozbiljan rad na teritorijama.3.2 Svaki član morao bi da zna pravila servera i da ima minimum IC godina. Ko nema znanje RP-a, ja bih ga naučio. Svaki novi član bi imao proveru, a najbolji bi dobijali unapređenja i uloge (vođe akcija, turferi, organizatori).
3.3 Neću voditi organizaciju sam — postavio bih više zamenika da sve funkcioniše i da uvek postoji neko ko brine o ekipi. Marabunta mora da deluje kao prava porodica, ne kao grupa random igrača.
3.4 Turf team bi bio jak, aktivan i spreman, ali ne bi bili fokus samo na tome. Želim da nas grad zapamti po aktivnosti, po stilu, po energiji i po pravom GangRP-u kakav se retko viđa.
3.5 Takođe bih želeo da Crime opet bude ujedinjen — bez nepotrebnog međusobnog pucanja, nego zajedničke akcije i odnosi koji podižu ceo RP.
Rankovi
13. Glava
12. Desna ruka
11. Plavi
10.O.G
9.Turf
8.Grafit team lider
7.Grafit team
6. Dealer
5. Ghetto Warrior
4. Member
3. Ghetto Kid
2.New Member
1. Suspend
Hvala na čitanju i srećno svim kandidatima.
-djordje angel
-djordje angel