Informacije:
1. Vaše ime IRL: Petar
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6h+
5. Vaš Discord: zile8331
6. Vaše ingame ime: Fadilj Pokmdeklj
7. Vaš ID: 60141
Dodatne informacije:
1. Lider za..... San Andreas Highway Patrol (SAHP)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1. Želim da postanem lider SAHP-a zato što smatram da ova organizacija može postići mnogo viši nivo profesionalizma, strukture i odgovornosti. Vidim potencijal same organizacije da unapredimo način na koji štitimo bezbednost na autoputevima i saobraćajnicama, ne samo kroz broj odrađenih akcija, već kroz kvalitet pristupa članovima, strukturu, internu koordinaciju i jasnu viziju kako jedna „državna organizacija“ treba da funkcioniše.
2.2. Imam iskustvo u državnim organizacijama na serveru, upoznat sam sa pravilima servera, dinamikom rada i saradnje sa drugim organizacijama. To iskustvo želim da iskoristim kako bih poboljšao sam SAHP, da ne budem samo „Lider“, već oslonac i podrška članovima u radu. Smatram da dobri timovi ne funkcionišu sami, već kroz podršku HC-a i motivaciju istog. Pod mojim vođstvom, SAHP članovi bi imali bolju podršku, kvalitetne treninge i više prilika za napredak u organizaciji.
2.3. Za mene SAHP nije samo „državna organizacija“, već prilika da se igrači sa servera uključe u bolji RP koji može doprineti poboljšanju državnih organizacija u celini. Želim da budem lider koji će poboljšati SAHP i učiniti ga ozbiljnijom i odgovornijom organizacijom. Građani San Andreasa i ostali članovi organizacija videće tim koji radi posvećeno, bez toksičnih članova i ispada prema drugima.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1. Organizovaću vežbe i simulacije unutar SAHP-a: specijalizovane patrole autoputeva, krize u državi (u saradnji sa GOV-om), talačke situacije, zajedničke akcije sa drugim državnim organizacijama. Time će članovi steći veštine, bolju koordinaciju i spontanost u RP situacijama. Nakon svake vežbe uradićemo detaljnu analizu kako bismo ispravili greške i pripremili se da u realnim RP situacijama sve bude izvedeno što bolje.
3.2. Ohrabrivaću članove SAHP-a da sami predlažu RP situacije, da imaju inicijativu (npr. planiranje zajedničkih patrola, edukacija civila o bezbednosti u saobraćaju, saradnja sa drugim organizacijama). Kada članovi osećaju da doprinose organizaciji, njihov angažman raste, a RP postaje zanimljiviji svima.
3.3. Rankove će članovi dobijati isključivo svojim radom, trudom i zalaganjem. Neće biti poklanjanja rankova niti nepotrebnog izbacivanja iz organizacije zbog sitnica koje se mogu rešiti razgovorom. Smatram da takav pristup čuva motivaciju i kvalitet RP-a, i sprečava da ljudi napuste organizacije zbog loših odluka u upravljanju.
3.4. U SAHP-u ću praviti redovne sastanke minimalno 2 puta nedeljno. Tokom sastanaka rešavaćemo probleme, planirati akcije i utvrđivati određene procedure. Članovi će uvek moći da se obrate meni ili mojim zamenicima. Ako postoji konflikt između članova, rešićemo ga zajedničkim razgovorom kako bismo nastavili sa kvalitetnim RP-om i dobrim odnosima u timu.
3.5. Iskusniji članovi SAHP-a vodiće manje iskusne kroz rad organizacije, čime se jača tim i omogućava prenošenje znanja. Niko neće biti diskriminisan — svako će imati priliku da nauči, napreduje i doprinese organizaciji kroz aktivan rad.
3.6. Imaću iskusne članove u HC-u, uključujući zamenike koji su već vodili velike organizacije na serveru. Potrudićemo se da obučimo sve članove da rade brzo, efikasno i bez grešaka. Redovno ćemo raditi kontrole u saradnji sa GOV-om kako bismo sprečili korupciju. Svakog vikenda pravimo plan za narednu nedelju, analiziramo greške i dodeljujemo bonuse najaktivnijima, jer smatram da pohvale i nagrade povećavaju motivaciju, što direktno poboljšava RP na serveru.
4.kriterijumi organizacije:
14 godina OOC
7 godina IC
Postovanje svih clanova
Postovanje svakog cina iznad sebe
Postovanje HC i Lidera
Poznavanje svih pravila servera!
Znanje za koriscenje kamerice i snimanje dokaza (ko ne bude znao bice detaljno naucen)
Toksicnost je strogo zabranjena te ce clanovi biti izbacivani zbog toga(neprikladno ponasanje)
5. Kodovi:
10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Status 1 - Dolazak na smenu
Status 2 - Odlazak sa smene
6. Rankovi: