E ovako na pokazanom pov-u se vidi kako dva lika pokusavaju skemati za zamenu autima te su u toku pov-a uhvaceni i nasilno pobegli,te molim administraciju uz duzno postovanje da se provere koga su jos skemali zato sto su u proteklih 45 minuta moja 5 saigraca zbog ovih malih bandita otisli u demorgan za pravilo koji ni oni nisu prekrsili ako mozete da ih proverite (moje saigrace) uz najbolju mogucnost, i mogucnost da se radi medju ovu dvojcu gp 1.1
(sledeci id-evi mojih saigraca sto su isto kaznjeni zbog ovaj duo za pravilo geto 1.8 : 71812, 77830, 68403,) Hvala unapred!
(I dali postoji mogucnost da se skine upozorenje nabrojanih id-eva jer da se ne lazemo svako bi postupio na ovom postupku ili te ih okacio ako bi uopste snimao.)
(sledeci id-evi mojih saigraca sto su isto kaznjeni zbog ovaj duo za pravilo geto 1.8 : 71812, 77830, 68403,) Hvala unapred!
(I dali postoji mogucnost da se skine upozorenje nabrojanih id-eva jer da se ne lazemo svako bi postupio na ovom postupku ili te ih okacio ako bi uopste snimao.)
Last edited: