Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
82346
Players nickname
Buba Smokey
Administrators nickname
Milos Borge
Date
Nov 24, 2025
Time
7:43
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

BubaBrat

Player
Player
Dobro vece postovano administracijo ja sam bio pc checkan sad pre par minuta dobijo samm ban za pc check i ja pitam zasto sam pao i admin mi je rekao da sam pao zbog illegalne settingse jer mi je nesto LOD SCALE VALUE Ispod 1 Pa hocu da pitam dali je to stvarno nedozvoljeno i ako jeste kako bih ja znao da je to illegalno?? a ceo redux mi je legalan voda je legalna kisu ima sve je legalno komp cist admin je proverio i vidio nista nemam protiv gospodina milosa ali zamolicu vas ovo da se ne racuna kao ban jer sigurno se nije ovo meni desilo samo al je stvarno glup ban kad igraci neznaju da je to ispod 1 jer nemas gde provjerit in game, Zamolicu vas za unban i Jos Jedan PC Check od veceg ranka administracije, Pozdrav Buba Brat.

BubaBrat

Player
Player
glup ban najiskreno jer sad je moj drug proverio ovo sta uopce nema redux i covjeku je isto to lod scale value ispod 1
a nikad nije koristijo redukse i nema nikakav mod na igricu wow

BubaBrat

Player
Player
glup ban najiskreno jer sad je moj drug proverio ovo sta uopce nema redux i covjeku je isto to lod scale value ispod 1
a nikad nije koristijo redukse i nema nikakav mod na igricu wow
evo sada sam verifikovao fajlove gta 5 i opet je na 0 znaci nije do reduxa il nista u gta 5 fajlove molim vas da me pc checkate opet il da vidite ovo sta se desava

BubaBrat

Player
Player
evo nakon sto sam verifikovo fajlove sa dokazom da je sve ostalo isto kao i pre, to znaci ako je reduks bio ilegalan ili neke modove sto sam stavljao ja sada bi trebalo se to promjenit od 0 na nesto drugo ali nije se promjenilo to znaci da to nije do mene i to bi reklo da sam proso pc check?

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
To nije moguce samo , kad se igra skine on je na 1 uvjek , igraci to moraju rucno da promjene ne bitno dal imaju ili nemaju redux , a zabranjeno je
Administrator je donio ispravnu odluku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom