Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected

Trifun Auraa

Player
Player
Informacije :

1. Vaše ime IRL : Trifun
2. Vaše godine : 14
3. Vremenska zona : +GMT01
4. Prosjek online po danu : 4,5 sata
5. Vaš Discord : palmepanama
6. Vaše ingame ime : Trifun Aura
7. Vaš ID : 56184

Dodatne informacije :
1.
Lider za... Lifeinvader
Dodatne informacije :
2.
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2.1 Posedujem iskustvo rada u ovoj organizaciji, poznajem nacin funkcionisanja Lifeinvadera i sve obaveze koje prate ovaj posao. Smatram da je ova organizacija važan deo servera jer se kroz nju prenose informacije, reklame i svaki zapis koji utice na ekonomiju servera. Zbog toga mislim da je bitno da organizaciju vodi neko ko poznaje rad unutra i ko moze da odrzi stabilnost i motivaciju članova.
2.2 Lifeinvader je često potcenjena organizacija, gde mnogi igrači uzimaju njen rad zdravo za gotovo. Međutim, kada organizacija radi dobro, ceo server deluje življe i organizovanije. Želim da uvedem više reda u komunikaciji, stabilnije radno vreme i malo više odgovornosti u samoj organizaciji, kako bi svaki član znao svoju ulogu i osećao da je deo tima.
2.3 Cilj mi je da poboljšam unutrašnji RP i motivaciju članova. Video sam da dosta ljudi uđe, odradi par dana i ode jer nemaju osećaj napretka. Moj plan je da u organizaciji postoji jasna obuka, dodeljivanje malih zadataka, praćenje rada i sistem nagrađivanja koji će ljudima dati želju da ostanu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Strogo postovanje svih pravila roleplay-a da ne bi smo skodili vec da bi pomogli serveru.
3.2 Aplikacije makar jednom u nedelju dana, da bi organizacija bila aktivnija i da bi ljudima pruzao neko novo iskustvo
3.3 Izbacivati oglase na vreme sa sto manjim cekanjem, jer realno niko ne voli da ceka
3.4 Svojom aktivnoscu bi kontrolisao oglase i skretao kolegama paznju kako da isprave neke greske.

To je to od mene, Srecno svim kadidatima !
- Trifun Aura

Top Bottom