Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4386
Players nickname
Bogdan Wolf
Suspect ID
83471
Date of violation
Nov 26, 2025
Time of violation
07:00
Proofs
https://youtu.be/iNHwlJnU6oE

Joker Navaro

Player
Player
Gazenje kolima
Dobijas 6.15 jer mu nisi rekao imas 5 sekundi da se pomeris moras reci da se pomeris a ti nisi rekao tako da to ti je self report ti dobijas upozorenje bolje povuci veruj mi tu si se zeznuo sto nisi rekao da se pomeri

Boka

Player
Player
Burazeru, gledaj 0.17, sta priicas ti? Cuje se odlicno da odbrojavam.Ja li sad svaki put kad pobegne lik i vrati se moram da brojim 5 sec, ima li to smisla?

Joker Navaro

Player
Player
Burazeru, gledaj 0.17, sta priicas ti? Cuje se odlicno da odbrojavam.Ja li sad svaki put kad pobegne lik i vrati se moram da brojim 5 sec, ima li to smisla?
ne razumes me slusaj ti si rekao imas 5 sekundi za sta ima 5 sekundi nisi rekao da se pomeri skontaj ja sam ti dao topli savet ne moras me slusati al dobices za 6.15 i ne znam cemu odma drskost

Boka

Player
Player
Nema sta da mu govorim da se pomera.. u pravilu pise da odbrojim 5 sec i da dam razlog, odbrojao sam 5 i reko sam slucaj je vredan.. Nista se ti ne sekiraj za mene..

Joker Navaro

Player
Player
Nema sta da mu govorim da se pomera.. u pravilu pise da odbrojim 5 sec i da dam razlog, odbrojao sam 5 i reko sam slucaj je vredan.. Nista se ti ne sekiraj za mene..
okic ja sam ti rekao pitaj admina slobodno moras da kazes da se pomeri uzivaj lgn

Hadi Mardi

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da prihvatim ovu žalbu.

ID 83471 će biti kažnjen za Vehicle Deathmatch (VDM).
(Ne možete bez razloga neku osobu udarati transportom)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom