Dobro vece draga administracijo! Opet pisem ovu zalbu zbog black liste za adnine koju sam dobio jos u julu ove godine(prije malo manje od 5 mjeseci). Molio bih vas da ovu moju zalbu uzmete u obzir jer se stvarno kajem zbog svojih losih postupaka. Sada sam naucio lekciju zasigurno. Dosta mojih prijatelja sa ovog divnog proekta zeli kao i ja da pomogne ovom proektu, dosta njih je sada u vasem timu i rade odlican posao. Tako da bi i ja zelio opet da vam se pridruzim. Moja zelja za RP-om se sada ugaila tako da bih volio da opet osetim tu drugu stanu price. Sada sam zreliji i jos vaznije naucen pameti. Zelim da pomognem ovom proektu da zaustavim krsenje pravila i unitavanje RP-a. Trudim se da sto manje krsim pravila iz postovanja prema ovom proektu. Sa novo prosirenim znanjem i iskustvom koje sam zaradio ,na tezi nacim, mi pruza toliko toga koje mogu da pruzim drugim igracima. Priznajem da sam debelo pogrijesio sto sam slagao Nixu jer nije bilo potrebe za tim. Ali na zalost u tom momentu nijesam razmisljao. Jos jednom se izvinjavam citavom admin timu i opet vas molim da ovu moju zalbu razmotrite.
Veliko hvala na citanju.
Sa postovanjem Bake Fresh.
Veliko hvala na citanju.
Sa postovanjem Bake Fresh.