Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50889
Players nickname
Kristina Shelby
Suspect ID
42833,3397
Date of violation
Nov 28, 2025
Time of violation
18:50
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=gUmdyKoj7_4

Mango Shelby

Player
Player
Danilo ja sam doveo Vlajsa do HQ bio je samnom jer je trazio Lidera, ti si poceo da brojis i ubio ga bez razloga ja se derem drug mi je ne pucaj stani stani ti nista boli te q, kazes mi nije nas pa nije jer nije u Vagosima i ima pravo da dodje da razgovara ima razlog. A pravo si govno jer si dosao do Kristine i vrijedjao u pov-u nema pola uvreda koje si izgovorio kad si tek prisao. OK radi sta hoces ali ovaj server i ovi ljudi su toliko toxicni i ne znaju da igraju , samo neko kurcenje pa navedi razlog pravi pa se kurci pravis sranja sto je dosao do HQ. Pocnite da ubacujte NPC pa sa njima igrajte PVE.

Peaky Blinder

VIP - Oko novca svet se vrti 🔊
Player
Spomenuo sam tebe ne tvoju familiju, ti si ta o kojoj pricam
Pa tebe je i kacila za 3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno. I to sam priznajes u kom. Jer si majmun jedan glupi koji ne zna da se ponasa i koji nema kulture. Zbog ovog kostantnok vredjanja zenskog pola nije bitno koliko god imaju zene i odlaze sa servera . A sad da razjasnimo jednu stvar sto se tice godina... Za razliku od tebe koji si ovde usao da se preseravas i vredjas druge konstantno, kao i da kvaris igru drugim igracima... Osobe poput nas koje su dosle da nesto grade igraju i trude se a ne da idu i pucaju se zbog vas i odlaze sa servera. Za sve ove godine igranja nikad nisam dosao i nekoga psihicki maltretirao zbog njegovih godina a mogao bi jer ste kidare male raspale koje nemaju gram mozka niti SMISLA ZA ROL PLAY ! Ovo nije c.s niti volarant VEC ROLE PLAY SERVER a zbog takvih kao ti ROLE PLAY je izgubio smisao.

Danilo Geri

Player
Player
Pa tebe je i kacila za 3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno. I to sam priznajes u kom. Jer si majmun jedan glupi koji ne zna da se ponasa i koji nema kulture. Zbog ovog kostantnok vredjanja zenskog pola nije bitno koliko god imaju zene i odlaze sa servera . A sad da razjasnimo jednu stvar sto se tice godina... Za razliku od tebe koji si ovde usao da se preseravas i vredjas druge konstantno, kao i da kvaris igru drugim igracima... Osobe poput nas koje su dosle da nesto grade igraju i trude se a ne da idu i pucaju se odlaze sa servera. Za sve ove godine igranja nikad nisam dosao i nekoga psihicki maltretirao zbog njegovih godina a mogao bi jer ste kidare male raspale koje nemaju gram mozka niti SMISLA ZA ROL PLAY ! Ovo nije c.s niti volarant VEC ROLE PLAY SERVER a zbog takvih kao ti ROLE PLAY je izgubio smisao.
gta5grand.com/forum/threads/1092126/

Ja sam gradio rp, tebe ne vidim

gagarin

Player
Player
Pa tebe je i kacila za 3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno. I to sam priznajes u kom. Jer si majmun jedan glupi koji ne zna da se ponasa i koji nema kulture. Zbog ovog kostantnok vredjanja zenskog pola nije bitno koliko god imaju zene i odlaze sa servera . A sad da razjasnimo jednu stvar sto se tice godina... Za razliku od tebe koji si ovde usao da se preseravas i vredjas druge konstantno, kao i da kvaris igru drugim igracima... Osobe poput nas koje su dosle da nesto grade igraju i trude se a ne da idu i pucaju se zbog vas i odlaze sa servera. Za sve ove godine igranja nikad nisam dosao i nekoga psihicki maltretirao zbog njegovih godina a mogao bi jer ste kidare male raspale koje nemaju gram mozka niti SMISLA ZA ROL PLAY ! Ovo nije c.s niti volarant VEC ROLE PLAY SERVER a zbog takvih kao ti ROLE PLAY je izgubio smisao.
volarant c.s hahshshhsahhaha

Petar Angel

Player
Player
ovo je stvarno katastrofa, ovakvo nepostovanje prema ljudima koji se nalaze u zelenoj travi je nepodnosljivo, kakve su to uzasne reci…jao, jao, jao, pa momci gde je postovanje, gde je razum, na sta ovo lici? obojica moraju dobiti kaznu koja ce ih odvojiti od naseg projekta, neverovatno kakvih sve ljudi ima. Kristina, samo da znas da se drzis i da smo uz tebe!

Danilo Geri

Player
Player
ovo je stvarno katastrofa, ovakvo nepostovanje prema ljudima koji se nalaze u zelenoj travi je nepodnosljivo, kakve su to uzasne reci…jao, jao, jao, pa momci gde je postovanje, gde je razum, na sta ovo lici? obojica moraju dobiti kaznu koja ce ih odvojiti od naseg projekta, neverovatno kakvih sve ljudi ima. Kristina, samo da znas da se drzis i da smo uz tebe!
Tako je, trebo sam mnogo vise reci

Status
Not open for further replies.
Top Bottom