Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved GP 6.8 I 67708 I 67661 I 82760 I 82763 I 78837 I

Status
Not open for further replies.
Your ID
79762
Players nickname
Milos Mijego
Suspect ID
67708
Date of violation
Nov 30, 2025
Time of violation
1:40
Proofs
https://youtu.be/YhrNvhqZwtk

Peaky Blinder

VIP - Oko novca svet se vrti 🔊
Player
Ovo nisu Peaky Blindersi. Kao sto se vidi ovo su neke poremecene osobe koje ne znaju da se ponasaju ...

Grace Shelby

Player
Player
Ovo triba dobit dozivotno utisanje za ovo urlikanje.Ovo nisu Peaky Blindersi..Molim admina da ih sve adekvatno kazni jer su presli sve mjere.Izvodjenje animacija nad mrtvim tjelom..G.p 6.15..urlikanje itd..

Peaky Blinder

Player
Sta je to ooc vrijeđanje hoces da kazes da sam poremecen svaka ti cast, vrijeđas djecu nemam sta da ti kazem na to
Evo zbog ovoga i ovakvog ponasanja i niste vise u Peaky Blindersima. Svako ko je toksican treba da se stavi na mesto.
Pa makar bili i moji, sad vec bivsi clanovi ! Zelim vam ugodan ostatak boravka u ovom gradu... Ma da ne znam kolko cete jos tu biti jer sad tek krecu da stavljaju zalbe na vas.

Stefan Shelby

-tihi potok breg roni-
Player
sve se vidi na pov lagano smo aj i drug dosli do fama da se popucamo i vidi se da nisu brojali i ubili na sred puta.Kada su nas ubili radili su nam animacije i drali se o famu ja bih vas zamolio da im date neke stroge kazne......
POV nije od pocetka situacije rp je poceo pre zahtevam ceo pov da se postavi

Bosko Smradokurgejevic

Player
Player
Evo zbog ovoga i ovakvog ponasanja i niste vise u Peaky Blindersima. Svako ko je toksican treba da se stavi na mesto.
Pa makar bili i moji, sad vec bivsi clanovi ! Zelim vam ugodan ostatak boravka u ovom gradu... Ma da ne znam kolko cete jos tu biti jer sad tek krecu da stavljaju zalbe na vas.
Samo se vidi da nemaš izgovora i stalno ponavljaš isto, ne razumijem kako se ja to ponašam "toksično". Da se razumijemo ti si nas podstakao da se sprdamo i rekao si da te boli briga za pravila jer si se iznervirao. Kao dobar i odgovorni lider familije trebao si nam izdati upozorenje ili opomenu, isto je, da znamo da to više ne radimo

Kema Shelby

Player
Player
sve se vidi na pov lagano smo aj i drug dosli do fama da se popucamo i vidi se da nisu brojali i ubili na sred puta.Kada su nas ubili radili su nam animacije i drali se o famu ja bih vas zamolio da im date neke stroge kazne......
Lepo se na snimku cuje da mi ne plesemo na njegovom mrtvom telu vec smo smo plesali za lika sa skeletonom a NE na mrtvom telu.

Peaky Blinder

Player
Da se razumijemo ti si nas podstakao da se sprdamo i rekao si da te boli briga za pravila jer si se iznervirao. Kao dobar i odgovorni lider familije trebao si nam izdati upozorenje ili opomenu, isto je, da znamo da to više ne radimo
Da se razumemo ovo sta ste radili nije za upozorenje nego za blak listu sto ste i dobili. Cao zdravo od mene ste dobili sta ste zasluzili sve sta ste krsili dobicete od admina.

Kema Shelby

Player
Player
To sto se ti po 20. put vracas na nas posed i ubijas nas bez brojanja? izlazi uskoro i pov toga

Stefan Shelby

-tihi potok breg roni-
Player
tacno se na snimku vidi da radite nlr uzeli rentu ispred bolnice i po 10 put se vracate i bez brojanja krecete pucati po nama mi smo zvali admine tacnije mislim da je vecinom bio scot dolazio tkd je i on upucen u situaciju.

Kema Shelby

Player
Player
tacno se na snimku vidi da radite nlr uzeli rentu ispred bolnice i po 10 put se vracate i bez brojanja krecete pucati po nama mi smo zvali admine tacnije mislim da je vecinom bio scot dolazio tkd je i on upucen u situaciju.
Tacno, bezbroj puta su se vracali i Bait-ali i kao sto se vidi na snimku uzimaju rentu pravo iz bolnice i dolaze OPET da provociraju i Bait-aju.

Peaky Blinder

Player
peaky blinders najgora familija,nemaju neformalnu i svi krse pravila zato sam i izasao.
Nisi ti izasao nego si izbacen velika razlika je to. Svi sa ovog spiska su izbaceni iz Familije. I promenite prezime ako vam treba para da cu vam ja da nas ne sramotite vise. Hvala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom