Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66079
Players nickname
Bake Fresh
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
Dec 2, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1139005/

Bake Fresh

Player
Player
Dobro vece draga administracijo! Opet pisem ovu zalbu zbog black liste za admine koju sam dobio jos u julu ove godine(prije malo manje od 5 mjeseci). Molio bih vas da ovu moju zalbu uzmete u obzir jer se stvarno kajem zbog svojih losih postupaka. Sada sam naucio lekciju zasigurno. Dosta mojih prijatelja je sada u vasem timu i rade odlican posao. Tako da bi i ja zelio opet da vam se pridruzim. Moja zelja za RP-om se sada ugaila tako da bih volio da opet osetim tu drugu stanu price. Sada sam zreliji i jos vaznije naucen pameti. Zelim da pomognem ovom proektu da zaustavim krsenje pravila i unitavanje RP-a. Trudim se da sto manje krsim pravila iz postovanja prema ovom proektu. Sa novo prosirenim znanjem i iskustvom koje sam zaradio ,na tezi nacim, mi pruza toliko toga koje mogu da pruzim drugim igracima plus sam aktivan u nocnim casovima (iza 00:00) i u ranim jutarnjim casovina. Priznajem da sam debelo pogrijesio sto sam slagao Nixu jer nije bilo potrebe za tim. Ali na zalost u tom momentu nijesam razmisljao. Ovom prilikom se izvinjavam Nixi kao i cijeloj administraciji.Opet vas molim da ovu moju zalbu razmotrite.
Hvala na citanju!
Sa postovanjem Bake Fresh.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom