Dobro vece draga administracijo! Opet pisem ovu zalbu zbog black liste za admine koju sam dobio jos u julu ove godine(prije malo manje od 5 mjeseci). Molio bih vas da ovu moju zalbu uzmete u obzir jer se stvarno kajem zbog svojih losih postupaka. Sada sam naucio lekciju zasigurno. Dosta mojih prijatelja je sada u vasem timu i rade odlican posao. Tako da bi i ja zelio opet da vam se pridruzim. Moja zelja za RP-om se sada ugaila tako da bih volio da opet osetim tu drugu stanu price. Sada sam zreliji i jos vaznije naucen pameti. Zelim da pomognem ovom proektu da zaustavim krsenje pravila i unitavanje RP-a. Trudim se da sto manje krsim pravila iz postovanja prema ovom proektu. Sa novo prosirenim znanjem i iskustvom koje sam zaradio ,na tezi nacim, mi pruza toliko toga koje mogu da pruzim drugim igracima plus sam aktivan u nocnim casovima (iza 00:00) i u ranim jutarnjim casovina. Priznajem da sam debelo pogrijesio sto sam slagao Nixu jer nije bilo potrebe za tim. Ali na zalost u tom momentu nijesam razmisljao. Ovom prilikom se izvinjavam Nixi kao i cijeloj administraciji.Opet vas molim da ovu moju zalbu razmotrite.
Hvala na citanju!
Sa postovanjem Bake Fresh.
Hvala na citanju!
Sa postovanjem Bake Fresh.