Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
54652
Players nickname
Vidoje_Kalasnjikov
Suspect ID
83571
Date of violation
Dec 4, 2025
Time of violation
8:45
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=3D9YYlfFKhc

Vidoje Kalasnjikov

Player
Player
Ukoliko je moguće, zamolio bih admina da zatraži od igrača ceo POV ovog eventa. Opšte je poznato da sam već imao slučaj sa ovom familijom, gde je igrač nakon POV zahteva bio banovan ( Rejected - POV REQ I 63730 ). Nije mi problem da dostavim svoj POV celog eventa, s obzirom na to da smo u tom trenutku najviše bili mi i Vendetta, dok je ovaj igrač sam osvojio event. Takođe, u sledećoj žalbi dostaviću dokaz da igrač nakon eventa reklamira nedozvoljene sajtove na Grand projektu. Ali evo i ovde se vidi kako reklamira nedozvoljeni sajt, baš čudno za 83k ID.
Evo, ukoliko obriše dostavljeni POV, vidi se da koristi ilegalne stvari

Last edited:

stefaan

Player
Player
Ukoliko je moguće, zamolio bih admina da zatraži od igrača ceo POV ovog eventa. Opšte je poznato da sam već imao slučaj sa ovom familijom, gde je igrač nakon POV zahteva bio banovan ( Rejected - POV REQ I 63730 ). Nije mi problem da dostavim svoj POV celog eventa, s obzirom na to da smo u tom trenutku najviše bili mi i Vendetta, dok je ovaj igrač sam osvojio event. Takođe, u sledećoj žalbi dostaviću dokaz da igrač nakon eventa reklamira nedozvoljene sajtove na Grand projektu. Ali evo i ovde se vidi kako reklamira nedozvoljeni sajt, baš čudno za 83k ID.
Evo, ukoliko obriše dostavljeni POV, vidi se da koristi ilegalne stvari
nemas ruke dekice

Aleksa Smith

Server Administrator
Server Administrator

Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zlabu
ID 83571 ce dobiti kaznu za G.P 4.1.
(Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom