Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62785
Players nickname
Emin Meehmedovic
Suspect ID
65777
Date of violation
Dec 6, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=GXscrPea5K4&list=RDGXscrPea5K4&start_radio=1

Cmoeeee

Player
Player
Igrac konstantno krsi Forum,Server i Roleplay pravila sto mozete videti na forumu kada pretrazite ID 65777 i In game ako pogledate warn i demorgan logove videcete da u mnogo malom vremenskom periodu igrac dostize veliki broj kazni zbog krsenja svih vrsta pravila i neadekvatnog ponasanja...Takodje za godinu dana igranja ima mnogo vise kazni nego 70% igraca koji igraju po 2-3 godine

Hvala unapred!!

Emin Mehmedovic
GRP RS#1 PLAYER
GRP EN#1 PLAYER

Last edited:

Cmoeeee

Player
Player
NE ISTINA OVO JE LAZ
Off Topic pises
I nemoj da mislite to sto vam je ovaj mali poslao link i ubacivao vam se u bulju da bi pustili neki negativni komentar i dislajkali moj post da ce to da promeni cinjenicu da deckic napravi 10 rulebreakova u roku od pola sata aktivnosti na serveru jos da nadodam sto se pored toga bavi i skemanjem drugih igraca samo izgleda nije neki baksuz pa jos nije bio kacen a docicemo i do toga a ja barem necu nocas zaspati imajuci na umu da sam nekom sjebo dan ili kao u tvojem slucaju necu imati na umu da podrzavam klinca koji userava RolePlay svakom igracu koji je u prolazu pa vi vidite je l vam znaci taj grupni dislike na moju zalbu i ovaj komentar

Emin Mehmedovic
GRP RS#1 PLAYER
GRP EN#1 PLAYER

Status
Not open for further replies.
Top Bottom