Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno krsenje pravila | 65777

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62785
Players nickname
Emin Meehmedovic
Suspect ID
65777
Date of violation
Dec 6, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=GXscrPea5K4&list=RDGXscrPea5K4&start_radio=1

Cmoeeee

Player
Player
Igrac konstantno krsi Forum,Server i Roleplay pravila sto mozete videti na forumu kada pretrazite ID 65777 i In game ako pogledate warn i demorgan logove videcete da u mnogo malom vremenskom periodu igrac dostize veliki broj kazni zbog krsenja svih vrsta pravila i neadekvatnog ponasanja...Takodje za godinu dana igranja ima mnogo vise kazni nego 70% igraca koji igraju po 2-3 godine

Hvala unapred!!

Emin Mehmedovic
GRP RS#1 PLAYER
GRP EN#1 PLAYER

Last edited:

Cmoeeee

Player
Player
NE ISTINA OVO JE LAZ
Off Topic pises
I nemoj da mislite to sto vam je ovaj mali poslao link i ubacivao vam se u bulju da bi pustili neki negativni komentar i dislajkali moj post da ce to da promeni cinjenicu da deckic napravi 10 rulebreakova u roku od pola sata aktivnosti na serveru jos da nadodam sto se pored toga bavi i skemanjem drugih igraca samo izgleda nije neki baksuz pa jos nije bio kacen a docicemo i do toga a ja barem necu nocas zaspati imajuci na umu da sam nekom sjebo dan ili kao u tvojem slucaju necu imati na umu da podrzavam klinca koji userava RolePlay svakom igracu koji je u prolazu pa vi vidite je l vam znaci taj grupni dislike na moju zalbu i ovaj komentar

Emin Mehmedovic
GRP RS#1 PLAYER
GRP EN#1 PLAYER

Status
Not open for further replies.
Top Bottom