Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
52011
Players nickname
Zlaa Alccaponne
Administrators nickname
Tajksi Fushiguro
Date
Dec 7, 2025
Time
00:00
Proofs
https://streamable.com/pwjx99

Davorcis junior

Player
Player
dobar dan administraciju e ovako ja bi zeleo da pogledate pov jos jednom ili da zatrazite od pocetka njegov ceo pov lik me skemovo i to za bitne stvare ja stvarno sam bio tuzan zbog to prihvacam da sam ga ucenio svako bi to rekao da neko ti uzme sve to bez razloga svako bi odreagirao tako molim vas ako imate pocit da razmislite za unban nisam stvarno hteo da prekrsim pravilo u nikakav slucaj ne zelim prekrsite pravilo samo sam hteo da mi se to vrati posto da bi to izgubio ja nebi mogao nista da radim stvarno nikako nisam hteo prekrsit pravilo mislim da znate sta zelim da kazem i da imam sanse za unban hvala nece se ponoviti vetujem
Hvala na razbiranje!

Davorcis junior

Player
Player
Stvarno nisam imao namere da prekrsim ali od kad se to desilo nervozan sam bio i nisam znao sta pricam molim vas razumete me nisam hteo prekrsit nista

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ti si samo trazio svoje nazad i objasnio da je to Perma sto je on uradio i da ce biti kaznjen za to ako ne vrati
To je isto kao da Lider kaze vrati stvari koje si ukrao iz skladista ili ces biti prijavljen administraciji , to nije Blackmail

Blackmail je kada se trazi nesto sto ne pripada tebi , vec kao nagrada radi koje ako je dobijes od igraca ti ces povuci zalbu ili neces ga okaciti ,

Administratoru je objasnjena razlika kazna je skinuta

Krsio si MG , al banovan bez razloga odradio si vecu kaznu od toga svakako

Status
Not open for further replies.
Top Bottom