By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kaznite brata bojketa sto daje lizalice na bake i deke jedan demorgan sto pginguje ko pingvinacrobanje bez uperenih pusaka, džeparenje sa oruzjem u rukama bez da sam bio naslonjen na auto... a ovako su me ubacili u zonu da bi me robali
doktore niko nista nije prekrsio nego ti radis fear i pomeras se svo vreme, kada je poceo da te dzepari bio si u jednom mestu, kada je animacija pocela ti si se pomerio i non stop izigravas nesto navodno nema puski. Ti da si u pravom zivoti ti se ne bi plasio od 3 likova sa puskama jel da?robanje bez uperenih pusaka, džeparenje sa oruzjem u rukama bez da sam bio naslonjen na auto... a ovako su me ubacili u zonu da bi me robali
ti ko kod postavi zalbu samo seres nesto jel moguce da nemas nista drugo radit osven da gledas forum pises komentare nijej ovo fejs za komentare da saljes na svakoglikom je samo dosadno i oce da nabije nekome warn druze radi nesto u zivotu…
cuti ti stavis zalbu od 30min video lolti ko kod postavi zalbu samo seres nesto jel moguce da nemas nista drugo radit osven da gledas forum pises komentare nijej ovo fejs za komentare da saljes na svakog
vlogmas da miogu kkinder kao ti da se pale na njegacuti ti stavis zalbu od 30min video lol
E slusaj ovako ne znam sta ti nije jasno vec drugi dan za redom bejtujes nase ljude ispred geta e sad cu lepo sve da ti objasnim svo vreme se pomeras to ti je fear nije za njih nikakav fail rp. Drugo ovaj igrac koji te pretrazuje i dzepari sa puskom ima licnu biografiju od koje cu dostaviti link ovderobanje bez uperenih pusaka, džeparenje sa oruzjem u rukama bez da sam bio naslonjen na auto... a ovako su me ubacili u zonu da bi me robali
nauci da pises kinderu xDvlogmas da miogu kkinder kao ti da se pale na njega
pa namerno sam tako napisao kinder jaje jedno smrdljivo ursano neodgoeno vidis da glumim tbnauci da pises kinderu xD