Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Mass Rule Break I Nepoznata familija

Status
Not open for further replies.
Your ID
23807
Players nickname
Bojke Akuma
Suspect ID
66703 74301 73413
Date of violation
Dec 7, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/aTNgeLxBk-Q

Pepsimen

Player
Player
robanje bez uperenih pusaka, džeparenje sa oruzjem u rukama bez da sam bio naslonjen na auto... a ovako su me ubacili u zonu da bi me robali
kaznite brata bojketa sto daje lizalice na bake i deke jedan demorgan sto pginguje ko pingvinac

Marijaae

Player
Player
robanje bez uperenih pusaka, džeparenje sa oruzjem u rukama bez da sam bio naslonjen na auto... a ovako su me ubacili u zonu da bi me robali
doktore niko nista nije prekrsio nego ti radis fear i pomeras se svo vreme, kada je poceo da te dzepari bio si u jednom mestu, kada je animacija pocela ti si se pomerio i non stop izigravas nesto navodno nema puski. Ti da si u pravom zivoti ti se ne bi plasio od 3 likova sa puskama jel da?

Pepsimen

Player
Player
likom je samo dosadno i oce da nabije nekome warn druze radi nesto u zivotu…
ti ko kod postavi zalbu samo seres nesto jel moguce da nemas nista drugo radit osven da gledas forum pises komentare nijej ovo fejs za komentare da saljes na svakog

Shazy

Player
Player
E slusaj ovako ne znam sta ti nije jasno vec drugi dan za redom bejtujes nase ljude ispred geta e sad cu lepo sve da ti objasnim svo vreme se pomeras to ti je fear nije za njih nikakav fail rp. Drugo ovaj igrac koji te pretrazuje i dzepari sa puskom ima licnu biografiju od koje cu dostaviti link ovde
Tako da nije nikakvo krsenje pravila a onaj auto sto te udario tvoja krivica bato stojis na sred puta tako da mozes samo drugi put dobiti za baiting ne znam sta ti nije jasno pa nas kacis ovoliko lider si fama sa neformalnom a ne znas pravila. Nauci popunjavat zalbe pa dodji da nam pusis kurac. ne znam koji ti je kurac vise pa kacis bato aj odjebi od nas rejectace ti zalbu ko prosli put a sad cu tvojoj familiji skinut neformalnu ne brini se

Ian Mustankovic

Server Administrator
Server Administrator
PRIHVACENO
ID 23807 ce biti kaznjen za PG
Dok te robaju ti bacas stvari sa podignutim rukama
Familija nije nista prekrsila (1 su ti krali pare 1 dzeparili).
Covjek koji te pregazio je jednom vjerojatno slucajno zgazio jer ste stajali nasred ceste te ti se poslje ispricao jer te pregazio.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom