Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Laganje administracije| Aldin verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
82573
Players nickname
Ghost
Administrators nickname
Aldin verstappen
Date
Dec 9, 2025
Time
00:00
Proofs
https://streamable.com/1fs9s3

Shazy

Player
Player
Pozdrav aldine nixa ili abrahame ko bude gledao ovu zalbu. naime dobio sam ban za laganje administracije, Moj deo situacije. Pricao sam na diskord sa drugarima igrali smo sferu za nasu familiju i lik na diskordu se proderao u isto vreme na diskordu i ingame su pricala 2 coveka. Covek koji kaze "mrs u picku materinu" Je bio sa naseg diskorda. To ja tada nisam znao. Meni je taj igrac pisao u dm da je on to rekao a ne doticni. Ja sam krenuo da povucem ali zalba je vec bila rejectana za laganje administracije. Nikad ne bih editovao pov niti slagao administraciju. Evo ova 2 pova
Moj pov gde se cuje to na diskordu:Watch Zvuk na diskordu | Streamable
njegov pov gde se cuje sta je on rekao : Watch Grand Theft Auto V 2025.12.04 - 20.33.40.11 | Streamable
link od obe zalbe:On consideration - Laganje administracije I 82573
Nadam se pozitivnom odgovoru i unbanu. Po potrebi pristajem na money wipe

Shazy

Player
Player
Pozdrav aldine nixa ili abrahame ko bude gledao ovu zalbu. naime dobio sam ban za laganje administracije, Moj deo situacije. Pricao sam na diskord sa drugarima igrali smo sferu za nasu familiju i lik na diskordu se proderao u isto vreme na diskordu i ingame su pricala 2 coveka. Covek koji kaze "mrs u picku materinu" Je bio sa naseg diskorda. To ja tada nisam znao. Meni je taj igrac pisao u dm da je on to rekao a ne doticni. Ja sam krenuo da povucem ali zalba je vec bila rejectana za laganje administracije. Nikad ne bih editovao pov niti slagao administraciju. Evo ova 2 pova
Moj pov gde se cuje to na diskordu:Watch Zvuk na diskordu | Streamable
njegov pov gde se cuje sta je on rekao : Watch Grand Theft Auto V 2025.12.04 - 20.33.40.11 | Streamable
link od obe zalbe:On consideration - Laganje administracije I 82573
Nadam se pozitivnom odgovoru i unbanu. Po potrebi pristajem na money wipe
Takodje mozete cuti diskord od igraca wile swench i beli dizelas

Status
Not open for further replies.
Top Bottom