ovaj pametni momak je sinoc okacen za fail rp i dobio je kaznu za to, zbog tog se vjerovatno i iznervirao i trazi me po gradu opet da me hapsi, bio sam ispred bolnice nemam veci pov, cim je stao iza mene odma sam upalio snimanje i dalje sve imate u povu
- hapsi ispred bolnice bez ikakvog razloga
- tejza kroz auto bez ikakvog razloga i tek poslije govori imas pancir da bi se nekako povadio jer nije mogao nikako sa zada auta vidjeti da ja imam pancir
- hapsi me za (kako on kaze) nepostovanje i nesaradnju, a sve sam radio kako je rekao i nisam ga vrijedjao
- daje mi 5 zvjezdica
- vezuje me poslije hapsenja i vodi u samnicu, kaze razlog za vrijedjanje maloprije u autu a nista mu lose nisam rekao
- decko se pravi jako pametan u zadnje vrijeme -
- hapsi ispred bolnice bez ikakvog razloga
- tejza kroz auto bez ikakvog razloga i tek poslije govori imas pancir da bi se nekako povadio jer nije mogao nikako sa zada auta vidjeti da ja imam pancir
- hapsi me za (kako on kaze) nepostovanje i nesaradnju, a sve sam radio kako je rekao i nisam ga vrijedjao
- daje mi 5 zvjezdica
- vezuje me poslije hapsenja i vodi u samnicu, kaze razlog za vrijedjanje maloprije u autu a nista mu lose nisam rekao
- decko se pravi jako pametan u zadnje vrijeme -