Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45566
Players nickname
Adin Basivityy
Suspect ID
2013
Date of violation
Dec 9, 2025
Time of violation
13:25
Proofs
https://youtu.be/8kLGXTvU7hM

Adin Basivity

Player
Player
ovaj pametni momak je sinoc okacen za fail rp i dobio je kaznu za to, zbog tog se vjerovatno i iznervirao i trazi me po gradu opet da me hapsi, bio sam ispred bolnice nemam veci pov, cim je stao iza mene odma sam upalio snimanje i dalje sve imate u povu
- hapsi ispred bolnice bez ikakvog razloga
- tejza kroz auto bez ikakvog razloga i tek poslije govori imas pancir da bi se nekako povadio jer nije mogao nikako sa zada auta vidjeti da ja imam pancir
- hapsi me za (kako on kaze) nepostovanje i nesaradnju, a sve sam radio kako je rekao i nisam ga vrijedjao
- daje mi 5 zvjezdica
- vezuje me poslije hapsenja i vodi u samnicu, kaze razlog za vrijedjanje maloprije u autu a nista mu lose nisam rekao
- decko se pravi jako pametan u zadnje vrijeme -

Aleksa Smith

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Dostavi te POV od pocetka situacije
Rok za dostavljanje POV-a je 10h

DiegoDjapa

Player
Player
gospodin Adin je upravu,decko masovno krsi pravila poput PG-a,g.p 6.15 tejza kroz prozor i krene se praviti kao da se nista nije desilo kako bi izbjegao krivicu i dobio otkaz jer gospodin je teski krsac pravila,slazem se sa Adinom u potpunosti.

Adin Basivity

Player
Player
gospodin Adin je upravu,decko masovno krsi pravila poput PG-a,g.p 6.15 tejza kroz prozor i krene se praviti kao da se nista nije desilo kako bi izbjegao krivicu i dobio otkaz jer gospodin je teski krsac pravila,slazem se sa Adinom u potpunosti.
adine i meni je to uradio kaze imas pistolj u ruci a legalan je i imao sam dozvolu covek ocito ne zna sta je RP-anje
ma decko je skrenuo skroz samo probleme pravi, treba podhitno da se sankcionise

Status
Not open for further replies.
Top Bottom