otkaz ces dobiti to ti garantujem i sa odbijenom zalbom i bez odbijene zalbeAjde aleksa odbijaj zalbu oce da slaze na menen da krsim prvaila ima mnogo veci pov a ne sme da pokaze jer krsi pravila zz
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!otkaz ces dobiti to ti garantujem i sa odbijenom zalbom i bez odbijene zalbeAjde aleksa odbijaj zalbu oce da slaze na menen da krsim prvaila ima mnogo veci pov a ne sme da pokaze jer krsi pravila zz
Ocu cekam otkaz da te vidim jel si tolko opasanotkaz ces dobiti to ti garantujem i sa odbijenom zalbom i bez odbijene zalbe
ti kad si pametan toliko posalji pov cijeli koji ti imas i dokazi da ih ti ne krsis a da ih ja krsimAjde aleksa odbijaj zalbu oce da slaze na menen da krsim prvaila ima mnogo veci pov a ne sme da pokaze jer krsi pravila zz
dobit ces ga uskoro ne sekiraj se, to je to od mene pozzzOcu cekam otkaz da te vidim jel si tolko opasan
Javi mi kad dobijemdobit ces ga uskoro ne sekiraj se, to je to od mene pozzz
strah te a?Ajde zakljucavaj ovo proslo 10h
Ne bojim se nikog a kamol tebestrah te a?
Na koga?Lika sto nezna da uhvati kriminalca na fair i RP nacin? Na njega jel?
ne znam sta ce veci pov od ovog, znaci tacno kad sam ga vidio da je stao iza mene tad sam upalio snimanje, jos hapsi za vrijedjanje a na pocetku govori hapsim te zbog pancira, lik ne zna sta radiI jos da te pitam ako je on krsio pravila zasto ti ne posaljes snimak jer ako si drzavni sluzbenik trebas svaku situaciju imati snimljenu?
ko si ti da meni da kazes da okacim povI jos da te pitam ako je on krsio pravila zasto ti ne posaljes snimak jer ako si drzavni sluzbenik trebas svaku situaciju imati snimljenu?
Pa nisam niko nego vidim places za snimak pa ga ti dostavi umjesto njega ako si sluzbeno liceko si ti da meni da kazes da okacim pov
Tako i meni izgledane znam sta ce veci pov od ovog, znaci tacno kad sam ga vidio da je stao iza mene tad sam upalio snimanje, jos hapsi za vrijedjanje a na pocetku govori hapsim te zbog pancira, lik ne zna sta radi