Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
80292
Players nickname
Zemo Smekerica
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Dec 12, 2025
Time
00:00
Proofs
...

ZEMOPANDA

Player
Player
Lijep pozdrav,zelio bi da dam zahtjev za unbanovanje mog acc jer sam igrao na drugovom twink nalogu koji je napravio za mene jer sam ja imao problema kad mi je bio moj acc Zemo Smekerica ID:80292 zatvoren na 60 dana i nisam mogao da napravim twink sebi jer mi stalno odbijalo emailove i zato mi drug napravio nalog na kojem sam samo ja od prvog dana igrao sve do bana i priznajem pogresio sam sto sam igrao na tom njegovom nalogu ali toliko mi se iskreno svidja vas projekat,iskreno bas uzivam dok igram kod vas ono bas mi je vise nego super i priznajem pogresio sam i nece se vise desiti u buduce nesto ovako tako da vas molim za unban i prihvatam i Money Wipe...

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

Jasno vidim da nije ista osoba , Senior nije mogao da ima uvid u to , samim time kazna skinuta jer ID ne krsi niti jedno pravilo

Takodje ne mozes da kreiras Twink zato sto ti je ovo Twink , ako si zaboravio kako ti ide Main mozes da kreiras support tiket recovery acc opcija na nasem forumu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom