1. Vaše ime IRL: Petar
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3-7 sati
5. Vaš Discord: pelikan8325
6. Vaše ingame ime: Pera Fringg
7. Vaš ID: 46125
Dodatne informacije:
1. Lider za EMS
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije:
2.1 Želim biti lider EMS kako bi uveo red, rad i disciplinu u organizaciji.
2.2 Želim biti lider EMS zato što imam veliku ljubav prema ovoj organizaciji. Volim da pomažem gradjanima i kolegama i poštovao bi pravila za lidere.
2.3 Imam veliko iskustvo u EMS-u koje sam postigao kroz moj rad kao zamenik organizacije. U tom periodu ugasio sam korupciju u organizaciji, smanjio broj HC-a i poboljsao aktivnost.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3-7 sati
5. Vaš Discord: pelikan8325
6. Vaše ingame ime: Pera Fringg
7. Vaš ID: 46125
Dodatne informacije:
1. Lider za EMS
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije:
2.1 Želim biti lider EMS kako bi uveo red, rad i disciplinu u organizaciji.
2.2 Želim biti lider EMS zato što imam veliku ljubav prema ovoj organizaciji. Volim da pomažem gradjanima i kolegama i poštovao bi pravila za lidere.
2.3 Imam veliko iskustvo u EMS-u koje sam postigao kroz moj rad kao zamenik organizacije. U tom periodu ugasio sam korupciju u organizaciji, smanjio broj HC-a i poboljsao aktivnost.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Regrutacije bi se održavale svaki dan. Tako bi organizacija imala velik broj aktivnih ljudi u organizaciji.
- Uslovi za zapošljavanje u EMS. Svaki gradjanin koji bi hteo da se zaposli bi trebao da ima minimalno 5 godina IC, 12 godina OOC, čist dosije i naravno volju za rad.
- HC tim bi bio postavljen odma na početku i sadržio bi aktivne, iskusne i smirene ljude.
- Poštovanje drugih kolega bi bio obavezan. Obavezno poštovanje višeg i nižeg čina.
- Aktivnost bi bila nagradjena kroz novčanu nagradu i povećanje čina.
- Akcije bi bile obavezne. EMS bi pomagao drugim organizacijama na akcijama tako što bi im davao adrenalin. Na talačkim situacijama EMS bi proverio i izlečio taoce.
- Saradnja sa drugim state organizacijama. Poboljsali bi odnose sa svim drugim organizacijama tako što bi organizovali sastanke, poštovali kolege i vršili proveru zdravlja.
- Ozbiljnost i profesionalizam bi bile kljucne stvari u organizaciji. Svako nedolaženje na dužnost, neozbiljno ponašanje na radiu ili neprofesionalno ponašanje prema gradjanima bi bila kažnjena privremenim spuštanjem čina.
- Discord bi se koristio kao glavni način komunikacije i evidencija. Svaki član organizacije bi bio u obavezi da ima discord EMS-a. Tu bi se održavali sastanci, komunikacija izmedju kolega, evidencija spuštanja i podizanja činova, izbacivanja, blacklistova itd.
- Sastanci bi se održavali često kako bi videli probleme i uspehe u organizaciji. Svaki član bi imao mogućnost da kaže predlog ili šta mu smeta u organizaciji.