Poštovana administracijo, nasumično sam baniran od strane anti-cheata #934, bez ikakvog znanja o razlogu.Dosao sam s posla upalio igru medjutim anti-cheat nasumično me je blokirao.Sinoc sam po pijaci razgledao neke stvari i vozao se po gradu i vratio se ispred familije.I vec tad je bilo kasno jer ujutro ranim ugasio sam igru i otisao da spavam.Moj identifikacijski broj je 70809. Molim za vašu pomoć, jer mi se igra dopala u zadnje vrijeme bas i konstantno je igram sa prijateljima. Hvala vam.
Na slici koja je dostavljena pise lijepo da sam banovan 2023.Ja imam svjedoke da sam igrao jucer i dokaze,kao druga stvar ja bi molio da mi se kaze koji je razlog banovanja od strane Anticheat kako bi znao sta sam pogrijesio ako je moja greska.
Postavljam zalbu ponovo jer je Administrator Aldin izrekao da moj racun nije banovan nakon ponovnog ulogiranja na server pokazuje se ista greska.
Bio sam u cekaonici na discordu sa Administratorom Lui,koji mi je potvrdio u voicu da sam banovan zbog Anticheat.
Molim da se ponovo pogleda moja situacija.
Hvala vam.
Na slici koja je dostavljena pise lijepo da sam banovan 2023.Ja imam svjedoke da sam igrao jucer i dokaze,kao druga stvar ja bi molio da mi se kaze koji je razlog banovanja od strane Anticheat kako bi znao sta sam pogrijesio ako je moja greska.
Postavljam zalbu ponovo jer je Administrator Aldin izrekao da moj racun nije banovan nakon ponovnog ulogiranja na server pokazuje se ista greska.
Bio sam u cekaonici na discordu sa Administratorom Lui,koji mi je potvrdio u voicu da sam banovan zbog Anticheat.
Molim da se ponovo pogleda moja situacija.
Hvala vam.