Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59652
Players nickname
Giska_Soul
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Dec 22, 2025
Time
2:31
Proofs
https://imgur.com/J3ywYvS

Ogishaaa

Player
Player
Poštovani, Obraćam se povodom bana za banevade koji je registrovan na mom nalogu. Želeo bih da naglasim da nisam lično učestvovao u banevade, već je moj nalog u tom periodu bio ukraden. Neovlašćena osoba je imala pristup mom nalogu i koristila ga bez mog znanja, pri čemu je prekršila pravila servera. Ovo nisam primetio na vreme, jer u tom periodu nisam bio aktivan. Kada sam poželeo da se vratim na server i igram sa svojim prijateljima, prilikom ulaska sam video da je nalog banovan. Spreman sam da u potpunosti sarađujem sa administracijom i da dostavim sve potrebne informacije koje mogu pomoći u proveri ovog slučaja. Nalog nikada nisam delio sa drugim osobama. Saglasan sam sa proverom IP adresa i logova radi utvrđivanja činjenica. Molim administraciju da razmotri ovu situaciju i uzme u obzir da prekršaj nije načinjen mojom namerom. Hvala na izdvojenom vremenu i razumevanju.

Pisem preko svog foruma za drugara jer je drugar prilikom bana dobio i ban na forumu. U sledecim poljima ostavicu ID i ime svog drugara za kojeg je i napisan ovaj forum. Ne znam tacno ime naloga na kojem je dobijen ban jer je taj koji je drugaru uzeo account sigurno promenio ime tako da cu ostaviti poslednje koje je stavljeno na taj account.

Hvala na razumevanju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom