sve se vidi u povu njih dvoje se cisto timaju
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sve i da ti se death efekt zbago i da te uspori kod bolinice mini mapa i healt box su ti ilegalni, mozes to i da proveris. Mozda su legalni na nekim serverima ali kod nas nisu.ja prihvatam bilo kaka pc chek jer taj redux nije ilegalan i sve imam od toga sto si reko da nemam i ono kod bolnice me uspori a ndeath efekt mi se zbago
Prvo se nauci pismenosxu jer da nisam bio sa tobom u fem ne bi ovo razumioCovjek se tukao sa svima bez da ima redux kakav si ti imao i eto kako je ispalo
Hvala bogu zavrsio sam dva tecaja i srednju pa sam sigurno pismen a ti drago dijete jos imas puno da se skolujes i nadam se sto manje da pametujes kroz zivotPrvo se nauči pismenosxu jer da nisam bio sa tobom u fem ne bi ovo razumio
jasno se vidi da nema death efekt i da na mini mapi ima pokazivac helta koji mu prikazuje koliko helta mu je ostalo, za ovaj redux su mnogi banovani, takodje ako bi mu se radio pc-chek jasno bi ste vidjeli da nema fire efekt i exposive efekt, onaj prelaz kod ems-a u grin zonu ga ne bi usporio i razne druge nelegalne stvari bi ste uocili kod ovog reduxa