Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Gavraa Rossie

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Luka

2. Vaše godine: 15

3. Vremenska zona:GMT+2

4. Prosjek online po danu: 3h+

5. Vaš Discord: gavramsterdam

6. Vaše ingame ime: Gavra Rossie

7. Vaš ID: 70430

1. Lider za..... SAHP
  2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz Objašnjenje)
2.1 Smatram da bih bio dobar vodja ove organizacije jer imam dosta iskustva u RP i imam strpljenja i volje voditi organizaciju koja će biti aktivna i kolegijalna.

2.2 Imam tim iza sebe koji bi mi rado pomogao voditi organizaciju i koji bi bili profesionalni i svojem poslu bas kao i ja.

2.3 Do sada nisam imao prilike voditi organizaciju ali sam imao prilike dosta puta biti u svakoj. Kada bih ja bio vodja pobrinuo bi se za svaku stvar koja je protiv zakona i koja nije dozvoljena u državi.

1. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
  2. 3.1 Bonusi
  3. Bonusi su jako bitna i važna stvar za održavanje ljudi u organizaciji. Kada bih ja bio lider pobrinuo se da svaki član bude zadovoljan svojom platom i da svojim radom i trudom zaradi Rank i bonus.
  4. 3.2 Regrutacije
  5. Kada bih ja bio vodja regrutacije bi bile striktne i postojao bi kriterijum koji bi igrači trebali da ispune ako žele da se pridrže organizacije. Kao što su godine u gradu i Poznavanje pravila grada i organizacija.
  6. 3.3 Saradnja
  7. Saradnja je najbitnija stvar. Svaki clan organizacije je dužan saradjivati sa kolegama iz svoje organizacije. Isto tako je dužan saradjivati i biti ljubazan sa drugim kolegama iz ostalih state organizacijama.
  8. 3.4 Aktivnosti
  9. Kada bih bio vodja redovno bi vodio organizaciju na svako moguće dešavanje koje bi pomagale kolegama u borbi protiv kriminala.

Kodovi :

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.

10-2 - Negativno.

10-3 - Prekid ragovora na centrali.

10-4 - Potvrda / Primljeno.

10-5 - Ponovite poslednji prenos.

10-6 - Zanemarite poslednji prenos.

10-7 - Pauza.

10-8 - Povratak sa pauze.

10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!

10-10 - Pucnjava u toku.

10-11 - Pljačka u toku.

10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!

10-20 - Trenutna lokacija?

10-21 - Status.

10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?

10-33 - Hitno potrebna podrska!

10-35 - Ranjen gradjanin!

10-99 - Situacija je završena!

10-95 - Prevoz lica do zatvora.

10-55 - Zaustavljeno vozilo.

10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom.

10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom.

Kod A - Pad igre

Kod B - F8 i U

Status 1 - Dolazak na smenu.

Status 2 - Odlazak sa smene.

Hvala na čitanju i srećno ostalim kandidatima