Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20623
Players nickname
Nugi Lepadasy
Suspect ID
5201, 50561, 79295
Date of violation
Dec 26, 2025
Time of violation
16:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=pS2Qxnqjg4M

Predrag Matic

Player
Player
1. Prvi ste opalili.
2.Drzim teizer u ruke, kakav 6.15?
3. Pov nije sa pocetka situacije, vidi se da je skracen
Najjaci su mi ovi "lopovciki" sto dolaze na panele i poklone pa kad dobiju po P dodju po forum da placu, pa de vam je obrazzz ? :D

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
1. Prvi ste opalili.
2.Drzim teizer u ruke, kakav 6.15?
3. Pov nije sa pocetka situacije, vidi se da je skracen
Najjaci su mi ovi "lopovciki" sto dolaze na panele i poklone pa kad dobiju po P dodju po forum da placu, pa de vam je obrazzz ? :D
1. tejzao si me i nisi odbrojao, nije ti ovo event pa da se pucas kako stignes, moras da das uslov i odbrojis da bi se ja sklonio sve ostalo je 6.15
2. pov je sa pocetka, sleteli smo i krenuli na vas i ako treba duzi imam da postavim lagano ;)
3. da postujes pravila servera nebi kacio na forumu, vec sam vas par puta okacio i jos cu sve dok krsite pravila

Zeljko Fafic

Player
Player
1. tejzao si me i nisi odbrojao, nije ti ovo event pa da se pucas kako stignes, moras da das uslov i odbrojis da bi se ja sklonio sve ostalo je 6.15
2. pov je sa pocetka, sleteli smo i krenuli na vas i ako treba duzi imam da postavim lagano ;)
3. da postujes pravila servera nebi kacio na forumu, vec sam vas par puta okacio i jos cu sve dok krsite pravila
De ti je dokaz da sam tebe pucao i opet govoris o pravilima a MG krsis

Predrag Matic

Player
Player
1.Sta da ti brojim kad ste vec poceli da pucate na mene?
2.Jeste, gde se isto lepo cuje "Naravno, pucaj ga odma" gde vec krece da se puca na mene.
3.Da postujem pravila? Ti ili ko je od vas, ste upali prvi, ubili me u dvoriste dok spavam da bi ukrali 2 panela, jadno... Pa ste posle poceli i poklone, i onda dodjes ovde i promovises sebe kako krades 2 panela i poklon.. Ja nzm kako te nije sramota.

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
1.Sta da ti brojim kad ste vec poceli da pucate na mene?
2.Jeste, gde se isto lepo cuje "Naravno, pucaj ga odma" gde vec krece da se puca na mene.
3.Da postujem pravila? Ti ili ko je od vas, ste upali prvi, ubili me u dvoriste dok spavam da bi ukrali 2 panela, jadno... Pa ste posle poceli i poklone, i onda dodjes ovde i promovises sebe kako krades 2 panela i poklon.. Ja nzm kako te nije sramota.
samo da ti kazem da je moj prijatelj reko "znas da nas pucaju odma" AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH de poslusaj i pogledaj celi video ocigledno ne znas o cemu pricas

Predrag Matic

Player
Player
ja ti kazem imam pov dug koliko oces, postavicu ako treba adminu pa ce videti da ste prvi pucali pa ces pojest i za laganje administracije :D ostavite zalbu adminima i ne serite puno ae
"Laganje"? Opet pricamo o nekoj pravdi? Decko koji ima 7 stranice za iste situacije? Necemo da kenjamo vise, od sad cemo strogo po pravilima, ae... ;)

Zeljko Fafic

Player
Player
ja ti kazem imam pov dug koliko oces, postavicu ako treba adminu pa ce videti da ste prvi pucali pa ces pojest i za laganje administracije :D ostavite zalbu adminima i ne serite puno ae
ako ga imas sto ga nisi okacio odma a ne tu se natezemo imam i ja video za RK oces da okacim?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom