sve u pov.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!MG malo?sve u pov.
1. tejzao si me i nisi odbrojao, nije ti ovo event pa da se pucas kako stignes, moras da das uslov i odbrojis da bi se ja sklonio sve ostalo je 6.151. Prvi ste opalili.
2.Drzim teizer u ruke, kakav 6.15?
3. Pov nije sa pocetka situacije, vidi se da je skracen
Najjaci su mi ovi "lopovciki" sto dolaze na panele i poklone pa kad dobiju po P dodju po forum da placu, pa de vam je obrazzz ?![]()
De ti je dokaz da sam tebe pucao i opet govoris o pravilima a MG krsis1. tejzao si me i nisi odbrojao, nije ti ovo event pa da se pucas kako stignes, moras da das uslov i odbrojis da bi se ja sklonio sve ostalo je 6.15
2. pov je sa pocetka, sleteli smo i krenuli na vas i ako treba duzi imam da postavim lagano
3. da postujes pravila servera nebi kacio na forumu, vec sam vas par puta okacio i jos cu sve dok krsite pravila
defao sam se kad je krenula rp situacija ali nazalost vi ne postujete pravila pa ste pucali odma bez da izbrojite niti istaMG malo?
i da jesi i da nisi mene pucao, imas pov pucao si bez da odbrojis a koga nije bitno krsis pravilo, uzivajte u warnu. pozzDe ti je dokaz da sam tebe pucao i opet govoris o pravilima a MG krsis
Da da malo se defas malo undefas mogu i ja tako opet je pravilo prekrsenodefao sam se kad je krenula rp situacija ali nazalost vi ne postujete pravila pa ste pucali odma bez da izbrojite niti ista
1.Sta da ti brojim kad ste vec poceli da pucate na mene?1. tejzao si me i nisi odbrojao, nije ti ovo event pa da se pucas kako stignes, moras da das uslov i odbrojis da bi se ja sklonio sve ostalo je 6.15
2. pov je sa pocetka, sleteli smo i krenuli na vas i ako treba duzi imam da postavim lagano
3. da postujes pravila servera nebi kacio na forumu, vec sam vas par puta okacio i jos cu sve dok krsite pravila
samo da ti kazem da je moj prijatelj reko "znas da nas pucaju odma" AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH de poslusaj i pogledaj celi video ocigledno ne znas o cemu pricas1.Sta da ti brojim kad ste vec poceli da pucate na mene?
2.Jeste, gde se isto lepo cuje "Naravno, pucaj ga odma" gde vec krece da se puca na mene.
3.Da postujem pravila? Ti ili ko je od vas, ste upali prvi, ubili me u dvoriste dok spavam da bi ukrali 2 panela, jadno... Pa ste posle poceli i poklone, i onda dodjes ovde i promovises sebe kako krades 2 panela i poklon.. Ja nzm kako te nije sramota.
Pa sto onda ne postujete pravila servera? Kad mi vec krsimo, sto onda vi prvi pucate?samo da ti kazem da je moj prijatelj reko "znas da nas pucaju odma" AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH de poslusaj i pogledaj celi video ocigledno ne znas o cemu pricas
Potpuno se slazem sa ovimPa sto onda ne postujete pravila servera? Kad mi vec krsimo, sto onda vi prvi pucate?
A sta ocekujes od Nugia NPCa hahaha momak je smijesan opasno1. Prvi ste opalili.
2.Drzim teizer u ruke, kakav 6.15?
3. Pov nije sa pocetka situacije, vidi se da je skracen
Najjaci su mi ovi "lopovciki" sto dolaze na panele i poklone pa kad dobiju po P dodju po forum da placu, pa de vam je obrazzz ?![]()
ja ti kazem imam pov dug koliko oces, postavicu ako treba adminu pa ce videti da ste prvi pucali pa ces pojest i za laganje administracijePa sto onda ne postujete pravila servera? Kad mi vec krsimo, sto onda vi prvi pucate?
"Laganje"? Opet pricamo o nekoj pravdi? Decko koji ima 7 stranice za iste situacije? Necemo da kenjamo vise, od sad cemo strogo po pravilima, ae...ja ti kazem imam pov dug koliko oces, postavicu ako treba adminu pa ce videti da ste prvi pucali pa ces pojest i za laganje administracijeostavite zalbu adminima i ne serite puno ae
cuj ovog „pick me lik“ mesa se u zalbi koja nema veze sa njim hahhahah smesan si idi radi nes u zivotu ne samo da mi reagujes na zalbe ne placam ja to ako si mislio da cu ti platiti da mi reagujesA sta ocekujes od Nugia NPCa hahaha momak je smijesan opasno![]()
lagan sicuj ovog „pick me lik“ mesa se u zalbi koja nema veze sa njim hahhahah smesan si idi radi nes u zivotu ne samo da mi reagujes na zalbe ne placam ja to ako si mislio da cu ti platiti da mi reagujes
Jako djetinjast odgovor isk...........cuj ovog „pick me lik“ mesa se u zalbi koja nema veze sa njim hahhahah smesan si idi radi nes u zivotu ne samo da mi reagujes na zalbe ne placam ja to ako si mislio da cu ti platiti da mi reagujes
ako ga imas sto ga nisi okacio odma a ne tu se natezemo imam i ja video za RK oces da okacim?ja ti kazem imam pov dug koliko oces, postavicu ako treba adminu pa ce videti da ste prvi pucali pa ces pojest i za laganje administracijeostavite zalbu adminima i ne serite puno ae