Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Marabunta Grande | Gibo Cesh

Gibo Cash.

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Bogdan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 2+
5. Vaš Discord: gibo_cash123
6. Vaše ingame ime: Gibo Cesh
7. Vaš ID: 49637
1. Lider za.... Marabunta Grande
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1 Zeleo bih biti Lider ove organizacije zato sto sam mnogo dugo na ovom projektu (2 godine) i mislim da sam dovoljno sposoban da vodim ovakvu organizaciju, pravila i nacin funkcionisanja organizacije.

2.2 Kao svoj lik (Gibo Cesh),sam kroz RP sam pokazao koliko sam povezan za ovu organizaciju za njenu boju. Zeleo bih da nastavim da gradim organizaciju, da je odrzavam, red i disciplinu, ali i dobar odnos medju clanovima.

2.3 Imam tu cast da unapredim bolji RP unutar organizacije, da se vise radi timski, da ne bude nikada svadje, da se svi postujemo (bilo koje nacije je taj clan svi moraju da se postuju). Ako budem Lider ima da poslusam svaki predlog clana Marabunta Grande i popricati sa svojim zamenicima da vidim da li se oni slazu sa tim predlogom.

2.4 Takodje mi je bitno da se clanovi osecaju sigurno i da znaju da imaju podrsku od Lidera. Spremam sam da preuzmem odgovornost i da u interesu organizacije donosim i teze odluke kada situacija to zahteva. Svaki clan organizacije mora da bude upoznat sa pravilima ovog projekta sto je ocigledno.

2.5 Zelim ovu poziciju jeste to sto smatram da mogu doprineti boljoj slici Marabunta Grande pre drugim organizacijama na serveru. Kao Lider bih se trudio da se konflikti resavaju pametno kroz RP, kako bi organizacija imala postovanje i dobru reputaciju na ovom projektu

2.6 Takođe, želim da radim na tome da svaki član Marabunta Grande zna svoju ulogu i da ima priliku da napredi svoj cin u organizaciju. Smatram da motivacija dolazi iz toga da se trud i disciplina prepoznaju i kao Lider bih se zalagao da se to poštuje.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Moj savet bi bio da se svaki član više fokusira na kvalitet RP-a. To znači da kada se odradi neka akcija svi članovi daju svoj maksimum da RP bude sto bolji,zanimljiv i u skladu sa pravilima servera.

3.2 Takodje, predlozio bih da se vise prave neke aktivnosti da ljudima ne bude dosadno - naprimer... da idemo na neka mesta gde cemo u tajnosti odlaziti da sto bolje u vezbamo reakciju state kada uzvrate napad da bi napravili u tom momentu bolju reakciju, taktike i saradnja izmedju clanova. Na taj nacin bi se podigao nivo RP-a cele organizacije, ali i stvorila bolja povezanost medju clanovima.

3.3 Odrzao bih sastanak izmedju svojih clanova posle nedelju dana i popricao bih sa njima sta im se svidja a sta ne da promenimo, da li imaju neku zalbu ne nekoga i da li imaju neke predloge za menjanje necega. Na taj nacin svi clanovi osecali bih da su ukljuceni u odlucivanje u boljem poslu organizacije, a organizacija gradi poverenje i medjusobno postovanje.

3.4 Raditi na tome da članovi budu strpljiviji prema greskama drugih u RP-u. Umesto odmah kritikovanja, pokusati pomoci i objasniti situaciju kroz RP, sto ce stvoriti pozitivniju atmosferu i jacati timski duh.

3.5 Podsticati clanove da budu primer drugima kroz svoje ponasanje, cak i van RP situacija. Ako clanovi pokazuju odgovornost i postovanje prema organizaciji i prema drugih stranaca, to automatski podize ugled na organizaciju i motivise nove clanove.

1. Suspend
2. New Member
3. Ghetto Kid
4. Member
5. Ghetto Boy
6. Dealer
7. Grafit team
8. Grafit team lider
9. Turf
10. O.G
11. Babura
12. Desna ruka
13. Glava
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvala na citanju, Srecno drugim kandidatima.❤️
Gibo Cesh

Top Bottom