By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
Mislim da si me uvredio al nisam siguran![]()
sin debil al keva dobra za udarac
prelep decko nema sta![]()
Ajmo 30 galona pepsija za brataprelep decko nema sta
PROPORCIJA ROBLOX KARAKTERA![]()
Po kilazi ti se to vidine znam ko ovde pije pepsi ja za razliku od tebe imam zube
Javlja se kanister. Miljane pišaj po prljavoj yakuzi brando video sam te u nedelju na ulicama loznice i videcemo se opetBranimir Gagic 43072 je podrzavao banovanog igraca 4553 Filip Yip, twink 62701 Filip Sacy twink, Filip Sacy je igrao na account 47793 koji je kupljen i filip je igrao na tome accountu u yakuzu Filip sacy je invajtan od strane branimira gagica 21/09/2025 mozete proveriti u logovima dostavljam vam pov gde se vidi konevrzacija izmedju filipa sacya i branimira gagica kako branimir oce da ga invajta u fam i govori mu samo da ne cituje.
Kao sto mozete videt u logovima igrac Filip Sacy na ban evade accountu 47793 je uzimao tikete za fam u yakuzu da bi ih prodavao to znaci da je branimir gagic imao poverenja u njega.
Prve pare 15 miliona nisam siguran mozete proverit u logovima je branimir gagic prebacio filipu sacyu na ban evade account 47793. datum 18.10.2025
Druge Pare 7 miliona je barnimir gagic prebacio Filipu Sacyu na banevade account 06.11.2025.
Rokafela operaterispricavam se za kolegu s ljeve strane nestane u kadar ….