Dobro vece postovana administracijo. Zamolio bih vas po mogucnosti ako mozete da kaznite igraca ID 65777 jer konstantno narusava roleplay na projektu. Znaci igrac 24/7 krsi RP i Server pravila mene stalka i ubija mi roleplay kada me vidi u igri. Molim vas za dobrobit svih igraca kaznite ga, kacio sam ga jos par puta pre ali je odbijeno i to je igrac trebao da shvati kao sansu medjutim i nakon sto je admin Aldin odbio zalbu i nije hteo da ga kazni on je u malom vremenskom periodu imao jos mnogo ingame kazni dosta je vise tolerancija dosta nam je ovakvih igraca sto ruse RP a kada ih neko okaci zovu i mole citav njihov gang famq da dislikeaju post ma dosta je vise !!!!
Nadam se pravednoj odluci!!!
Hvala unapred!
Dodatna evidencija(forum approved zalbe):
(Znaci samo ove 4 zalbe za GP 6.15 protiv ovog istog igraca su okacene i prihvacene u roku od 8 sati u istom danu sto je urnebesan detalj kako ovaj igrac uopste jos opstaje na projektu ali idemo dalje…)
Zamolio bih da se svaki off topic komentar kazni a bit ce ih kada famq ovog igraca se digne na noge a i njima bih uputio privatnu molbu da mi ne prete po discord serverima u dm i ostalim mrezama kako su jaki i kako ce me sjebati kao prosli put sto su, jer doista moje iskustvo i vrednost na projektu i u normalnom svetu je daleko iznad njihove…
Hvala administraciji unapred i hvala svim igracima koji posteno igraju i stvaraju dobar utisak ponovo naglasavam nadam se da ce napokon biti doneta pravedna odluka!!!
Nadam se pravednoj odluci!!!
Hvala unapred!
Dodatna evidencija(forum approved zalbe):
(Znaci samo ove 4 zalbe za GP 6.15 protiv ovog istog igraca su okacene i prihvacene u roku od 8 sati u istom danu sto je urnebesan detalj kako ovaj igrac uopste jos opstaje na projektu ali idemo dalje…)
Approved - G.P. 6.15 + G.P 3.1 I 14211
lik mi prvo prica kako sam re*ardiran a posle me je pukao bez brojanja
gta5grand.com
Approved - MG | 65777
Prolazi pored mene nosim masku i IC ne zna da sam to ja prilazi do mene i odnekud zna da sam to ja i izgovara moje ime
gta5grand.com
Approved - New Life Rule | 65777
Prihvatio sam nalog da ubijem ovu osobu i ubio sam je sto mozete videti u logovima pritom sam se vratio da je dovrsim da bi Roleplay bio upotpunjen kada sam ga ubio on me je zvao i poceo da kmeci i pomenuo tu situaciju a on ne bi trebao da se seca da pomenute situacije jer je bio ubijen.
gta5grand.com
Approved - GP 1.3 + GP 6.15 + MG | 65777,78074
Kao sto vidite na snimku cekao sam dugo igraca da dodje jer smo se dogovorili da mu prodam ranac kada je dosao poceo je da govori da sam rekao da cu da mu dam besplatno onda sam se ja In Character iznervirao i poceo da brojim izbrojao sam poceo sam da pucam on i njegov drugar su odma poceli da...
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | 81154, 77595, 65777, 77595
Kradja masine bez prethodno izdatih validnih uslova
gta5grand.com
Approved - P.D. 5.11 I 65777
Postovana administracijo , ID 65777 u sluzbenom odelu i uniformi obilazi tezge kao sto se vidi na snimku , u pozadini se cuje kako drugar prica i i ja 2x samo stisnuo dugme ali nisam pricao
gta5grand.com
Approved - Fear RP I 65777
Sve u POV. Nema straha, nece da podigne ruke i uputi se u RP situaciju..
gta5grand.com
Approved - 65777 | GP 6.15 | MK
Ja sam krenuo da bezim slucajno sam se popeo i krenuo sam da izadjem iz dvorista nisam cuo kako je on brojao i dovrsio me
gta5grand.com
Approved - G.P 6.4, CL | ID:65627, 65777
Sve u pov igrac Lazar Drip odvezao druga Ikac Alkapone i obojca pukli f1 ( Da je bio u lisicama pisalo bi pocinitelj je zarobljen )
gta5grand.com
Approved - Gp 6.15 | Id 65690,65777
Sve u povu 65690 me ubio i pucao a 65777 samo pucao bio sa njim na krovu
gta5grand.com
Zamolio bih da se svaki off topic komentar kazni a bit ce ih kada famq ovog igraca se digne na noge a i njima bih uputio privatnu molbu da mi ne prete po discord serverima u dm i ostalim mrezama kako su jaki i kako ce me sjebati kao prosli put sto su, jer doista moje iskustvo i vrednost na projektu i u normalnom svetu je daleko iznad njihove…
Hvala administraciji unapred i hvala svim igracima koji posteno igraju i stvaraju dobar utisak ponovo naglasavam nadam se da ce napokon biti doneta pravedna odluka!!!