Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28792
Players nickname
Sakib Hrazze
Suspect ID
8569
Date of violation
Dec 30, 2025
Time of violation
0
Proofs
https://youtu.be/_vhu5Tg8nv8

Hrazze

G.O.A.T
Player
ja kako znam kad sam u zatvoru za ne postovanje sluzbenog lica idem u kaznenu celiju a ne da mi pise kazne... tri admina su tako rekla, valjda i ovu zalbu necete odbiti :LOL:
plus mi govori da sam nisko inteligentan sto me jako povredilo

Nidza Ghost

BMW Lover.
Player
Gde mi pricas o familiji itd.. Gde si mi pred adminom govorio da sam retard itd.. smesno je sto si iseko pov ovako kako tebi odgovara😂

Esko Bar

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite duzi POV

(Od pocetka situacije)

Za dostavljanje duzeg POV-a imate 8 sati​

Hrazze

G.O.A.T
Player
nije problem evo ide

vidi se kad sam poceo snimanje, pov bas od pocetka zbog cega me hapsi nemam. hapsi me jer sam napravio udes autom i rekao da me boli kurac sto sam se zabio u auto :LOL:

Last edited:

Hrazze

G.O.A.T
Player
hapsio si me bez razloga, dijelio si mi screen na discrdu i pokazao da imas cijeli pov, ako je bitno bas tih 20 sekundi ispred bolnice i tu sto krisis pravila objavi ga ti 😅

Hrazze

G.O.A.T
Player
sam si rekao zbog cega me hapsis, na videu se sve cuje, nije bilo nikakvog legitimisanja hapsis me jer sam napravio udes autom i rekao da me boli kurac, iste sekunde si vezao i ubacio u auto 😂

Nidza Ghost

BMW Lover.
Player
sam si rekao zbog cega me hapsis, na videu se sve cuje, nije bilo nikakvog legitimisanja hapsis me jer sam napravio udes autom i rekao da me boli kurac, iste sekunde si vezao i ubacio u auto 😂
Nek admin odluci, 2 situacije je bilo, prvu ti odbili i places, dolazis ispred pd baitas, napisao sam ti sto sam te kaznio i da sam zvao oba puta advokata sto si se hteo zaliti

Esko Bar

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID: 8569 ce biti kaznjen za FailRp ( Nije dozvoljeno pisati ili nabijati drugim igracima kazne bez razloga. To nije dovljan razlog da bi mu davali kaznu. )
ID: 28792 ce biti kaznjen za Neadekvatno ponasanje !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom