Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Pomaganje čiterima I Yakuza (For Curator Of Administrator Aldin)

Your ID
1312
Players nickname
Crazy Moore
Suspect ID
1312
Date of violation
Jan 3, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/yss9y9

unkown55

Player
Player
Branimir Gagic 43072 je podrzavao banovanog igraca 4553 Filip Yip, twink 62701 Filip Sacy twink, Filip Sacy je igrao na account 47793 koji je kupljen i filip je igrao na tome accountu u yakuzu Filip sacy je invajtan od strane branimira gagica 21/09/2025 mozete proveriti u logovima dostavljam vam pov gde se vidi konevrzacija izmedju filipa sacya i branimira gagica kako branimir oce da ga invajta u fam i govori mu samo da ne cituje.

Kao sto mozete videt u logovima igrac Filip Sacy na ban evade accountu 47793 je uzimao tikete za fam u yakuzu da bi ih prodavao to znaci da je branimir gagic imao poverenja u njega.

Prve pare 15 miliona nisam siguran mozete proverit u logovima je branimir gagic prebacio filipu sacyu na ban evade account 47793. datum 18.10.2025

Druge Pare 7 miliona je barnimir gagic prebacio Filipu Sacyu na banevade account 06.11.2025.

takodje igrac govori drugim igracima "jel smes da dodjes na diskord da ti proverim malo racunar" sto isto nije dozvoljeno
Watch unknown_2026.01.03-01.18 | Streamable

naime dana 23.12.2025 u 22:19 je igrac familije yakuza koristio Skript.gg koji mu je omogucio da ima prednost naspram ostalih igraca, takodje to krsi pravilo 4.1 Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost. (hakova, botova itd.) Ban 60 dana. Ja zaista mrzim takve igrace koje cheatuju i koji imaju prednost naspram nas obicnih "pacenika" iz vendette, jeste da mi imamo par cheatera kao sto su ryzen i ekipa ali oni cheatuju vise. Stara poslovica iz mog sela glasi: Ko tebe kamenom ti njega jos jace. U prilogu Vam dostavljam dokaz kako igrac krsi navedeno pravilo G.P 4.1

Last edited:

unkown55

Player
Player
Ja bih takodje da se nadovezem na ovu situaciju, naime dana 23.12.2025 u 22:19 je igrac familije yakuza koristio Skript.gg koji mu je omogucio da ima prednost naspram ostalih igraca, takodje to krsi pravilo 4.1 Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost. (hakova, botova itd.) Ban 60 dana. Ja zaista mrzim takve igrace koje cheatuju i koji imaju prednost naspram nas obicnih "pacenika" iz vendette, jeste da mi imamo par cheatera kao sto su ryzen i ekipa ali oni cheatuju vise. Stara poslovica iz mog sela glasi: Ko tebe kamenom ti njega jos jace. U prilogu Vam dostavljam dokaz kako igrac krsi navedeno pravilo G.P 4.1

Laske Tuksanovic

Player
Player
PO MOJOJ PROCENI BI IZ OVE ZALBE TREBAO ID 43072 DOBITI BLACKLISTU JER PRIMA OVAKVE CITERE U FAMILIJU I PITA LJUDE DA IH PC CHECKA STO NIJE DOZVOLJENO I DA SE SKINE NEFORMALNA YAKUZI EASY BRE

Kornja Gamfer

Player
Player
Ne mozemo da premotamo toliko logove ali vi kao administracija mozete videcete da je dan posle ovog snimka izbacen iz familije jer nije hteo da upali share u voice na discordu i zato sto nije hteo pov-ove da pokaze od pre mi volimo ljude koje ubacujemo u fam da proverimo svakako jer ne zelimo da zbog neke glupe i ne promisljene odluke momaka od 15 16 godina ugasimo familiju za koju se trudimo ovde.

P.S Jasno je koju smo mi porodicu okacili na forum i u kojoj lider zove po imenu igraca koji je na bl a pritom taj igrac dobia BL sa servera za Evade i naravno lider njihove familije ne dobija BL sa ovog projekta.Kako ne znam niti zalazim u to ali molim vas da na ovakve namestene stvari ostro pocnete da kaznjavate.

Danilo Geri

Player
Player
Ne mozemo da premotamo toliko logove ali vi kao administracija mozete videcete da je dan posle ovog snimka izbacen iz familije jer nije hteo da upali share u voice na discordu i zato sto nije hteo pov-ove da pokaze od pre mi volimo ljude koje ubacujemo u fam da proverimo svakako jer ne zelimo da zbog neke glupe i ne promisljene odluke momaka od 15 16 godina ugasimo familiju za koju se trudimo ovde.

P.S Jasno je koju smo mi porodicu okacili na forum i u kojoj lider zove po imenu igraca koji je na bl a pritom taj igrac dobia BL sa servera za Evade i naravno lider njihove familije ne dobija BL sa ovog projekta.Kako ne znam niti zalazim u to ali molim vas da na ovakve namestene stvari ostro pocnete da kaznjavate.
A kornja ne secas se kad si 24/7 blejao sa blanim martinom, gledo si kako igra i cituje, to ti je bilo okej a

Eldar Opium

Player
Player
Ako Zokija opet prenese, evo zalba gdje je on licno banovao igraca kojem je Brando pomagao i davao pare. Da ne bude opet nije niko banovan

unkown55

Player
Player

Nema ova zalba veze sa vendettom, vi ste njima skinuli nef i hocete da johnny dobije ban, sto se tice ovoga sto je kai dobio bl odmah sutradan, moze se to lako resiti da posaljemo POV sa brandovog "pc-check-a" u kojem je ucestvovao Lazar Rokafela :LOL: i onaj Debeli yuno sto je jedna dosao za komp da ga pc-checka.+ sad sam gledao dm na ukradenom dc i cini mi se da je brandili brisao poruke. NECE MU TO POMOCI!

Eldar Opium

Player
Player

Sto lazes? Nije kickan uopste vec je dobio ban dok je u vasoj familiji. Mator a laze ccccccc

albloushi89

Player
Player

dzaba matori ti trebas birat koga ces ubacit u fam dzaba sto ste ga BL iz fama ljepo se vidi decko je citovao neformalna se skida POZ Watch Untitled video - Made with Clipchamp (3) | Streamable

Top Bottom