namjerno udara prije luke
B0jke Most loyal player Leader of unofficial org Joined May 5, 2022 Messages 570 Sunday at 3:35 AM #1 namjerno udara prije luke
Alek Meow Server Administrator Server Administrator Joined Apr 5, 2025 Messages 195 Sunday at 3:51 AM #2 Pregled zalbe u toku...
Alek Meow Server Administrator Server Administrator Joined Apr 5, 2025 Messages 195 Sunday at 3:54 AM #3 Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavi mi duzi pov. Imate rok 8 sati
B0jke Most loyal player Leader of unofficial org Joined May 5, 2022 Messages 570 Sunday at 3:59 AM #4 Alek Meow said: Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavi mi duzi pov. Imate rok 8 sati Click to expand...
Alek Meow said: Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavi mi duzi pov. Imate rok 8 sati Click to expand...
Alek Meow Server Administrator Server Administrator Joined Apr 5, 2025 Messages 195 Sunday at 4:43 AM #5 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu. ID 9464 dobit će kaznu za VDM ( Zabranjeno je udaranje igraca sa vozilom, namerno ste udarli igraca )
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu. ID 9464 dobit će kaznu za VDM ( Zabranjeno je udaranje igraca sa vozilom, namerno ste udarli igraca )