Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
69032
Players nickname
Max verstapen
Suspect ID
57165,44622,82621
Date of violation
Jan 4, 2026
Time of violation
23:50
Proofs
https://youtu.be/RfxZDy-xMSE

soru_04

Player
Player
tri random igraca su se pojavili ispred poseda familije u kojoj sam ja clan i napali su me bez razloga i usli u kucu koja pripada istoj familiji na obavestenje da ce ici na gradski postali su agresivniji

Lukile White

Player
Player
tri random igraca su se pojavili ispred poseda familije u kojoj sam ja clan i napali su me bez razloga i usli u kucu koja pripada istoj familiji na obavestenje da ce ici na gradski postali su agresivniji
A gde je pocetak? NLR radis i to nista ne kacis a?

Milan Litoris

Player
Player
A gde je pocetak? NLR radis i to nista ne kacis a?
Pre njega sam ja bio, prvo ste pucali u helikopter bez ikakvog razloga, onda ste posle krenuli da ubijate bez odbrojavanja... Vi ako imate POV da je momak drugi put došao vi postavite... Uživajte, ako uopšte možete sa tim nivoom inteligencije😊

Lukile White

Player
Player
Pre njega sam ja bio, prvo ste pucali u helikopter bez ikakvog razloga, onda ste posle krenuli da ubijate bez odbrojavanja... Vi ako imate POV da je momak drugi put došao vi postavite... Uživajte, ako uopšte možete sa tim nivoom inteligencije😊
Kako izvlacis drugara, neka dostavi duzi pov. A ti ne vredjaj na forumu ima kazna i za to :)

Nemanja Rosso

Player
Player
Samo ti dostavi duzi POV i to je to

Milan Litoris

Player
Player
Ne izvlačim ja drugara, žalba je validna, ti ako imaš neki dokaz da je on bio prvi put tu i da je situacija duža ti okači... Uživajte

Milan Litoris

Player
Player
Samo ti dostavi duzi POV i to je to
Isto kao i za tvog drugara gore, žalba je validna, ukoliko mislite da nije okačite ovde duži POV, tu je familijarna kuća tako da ne dolazi on sam, ubili ste pre toga drugog, ukoliko smatrate da je isti igrač okačite ovde POV I to je to

Popke

🍓
Player
Isto kao i za tvog drugara gore, žalba je validna, ukoliko mislite da nije okačite ovde duži POV, tu je familijarna kuća tako da ne dolazi on sam, ubili ste pre toga drugog, ukoliko smatrate da je isti igrač okačite ovde POV I to je to
Mnogo zujis malo meda dajes

Nikola Luther

𝓥𝓪𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸 𝓛𝓮𝓰𝓲𝓼
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID: 44622 dobit će kaznu za MG
ID: 69032 dobit će kaznu za MG
ID: 82621 dobit će kaznu za G.P. 6.15

MG - ( Meta Gaming )
( Koristenje OOC informacija u IC korist / Mesanje OOC i IC chatova)

Generalno Pravilo 6.15
( Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom