Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Stranci cituju na mrtvo , ne mogu se igrati vise eventi od njih i ti je to KRAJJ

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Yxxxxxx
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 4, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/1p5Y6qS0fyo?si=koSpMeTy97TPugQe

Carlos Pluxury

Player
Player
Dosta je vise ovih citera ne moze se vise igrati i kraj ,likovi ne kriju cit . Sve familije koje su bile jake i legit vise ne mogu nista protiv ovih STRANACA i CITERA . Molim admine da specaju evente jer ne moze ovako ali treba neko da speca ko zna da prepozna cit i to je to !!!!!!!!! VISE MI JE DOSTA OVOGA

Sleezy1

Player
Player
Dosta je vise ovih citera ne moze se vise igrati i kraj ,likovi ne kriju cit . Sve familije koje su bile jake i legit vise ne mogu nista protiv ovih STRANACA i CITERA . Molim admine da specaju evente jer ne moze ovako ali treba neko da speca ko zna da prepozna cit i to je to !!!!!!!!! VISE MI JE DOSTA OVOGA
glavni pijacari ce ti specat event

Jefta666

Player
Player
Ko ce specat? Poslat cu ti POV gdje sam neki dan zvao pa sigurno 15 tiketa i jedno 30min me covjek gazio i ubijao nitko nije dosao uopce , o cemu pricamo? Glavno da se speca rusevina ili ako netko slucajno digne oruzje sa puskom u ruci pa dobije PG 🤣✌️
Sretno 💪😀

Status
Not open for further replies.
Top Bottom