Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23807
Players nickname
Bojke Akuma
Administrators nickname
Ivan Wersake
Date
Jan 5, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1224844/#post-4255979

B0jke

Most loyal player
Leader of unofficial org
Želim da podnesem žalbu na odluku admina o ne kažnjavanju dvojice igrača za BA.
Prije svega forum nalozi od admina 26739 i dvojice Laspd službenika 47690 , 52291 se mogu usko povezati i postoji mogućnost da se međusobno dobro poznaju preko organizacija ali to je samo logičko razmišljanje i pretpostavka i samim tim pošto admin želi da bude kurator državnih organizacija kao sto je naveo na aplikaciji za admine.
Samim tim naš balkanski mentalitet će da proradi i logično je da će stat na stranu svojih ljudi kao sto je predhodni admin kurator stejta radio tako da bi bilo dobro da provjerite admina dali je fer ili ne.
Moje želje su većinom da ljudi počnu biti aktivniji na forumu tako da bi se poboljšao RP na ovom projektu samim tim nisam želio da stavljam duži pov gdje je state divljao po desnom autoputu već sam se žalio na individualne momke za koje admin govori da je v-sinc a u videu na mojoj žalbi se vidi kao službenici uz MG i CR reaguju sa glasovima auuuu i slično i govore kako ne mogu da me vezuju dok me dvojica službenika traže preko zida i vidi se kako se nabijaju i imaju poteškoća da me vezuju, podignu i vuku znaci imali su reakciju na mene u zidu i ja sam bio u zidu a svi su bili u malom krugu tako da im nisam mogao bit na drugom mjestu.
Molio bi da se administratoru skrene pažnja i da se igrači propisno kazne. Ovo je bilo namjerno i momci zqslužuju kaznu, i nije fer naprimjer prema igračima koji su slučajno i nesvjesno ulazili u kuću sa mašinom i dobivali BA na početku updejta Mašine za štampanje novca.

Hvala.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno , Administrator ce biti upozoren za odbijanje zalbe na kojoj se jasno vide prekrsaji pravila servera

ID 52291 dobit ce kaznu za PG
ID 47690 dobit ce kaznu za PG

Da si bio full u zidu / teksturi nije moguce pokrenuti dizanje igraca , samim time ti si ocigledno jednim djelom bio unutra jednim djelom van kod njih na ekranu , samim time Nedovoljno dokaza za BagAbuse , sto se tice igraca koji su kaznjeni ovakva situacija zahtjeva Admina da bi igraca odglavio iz zida i da bi se RP nastavio , ne smijete uzimat igraca pod ruku ,vezivat i sl ako je polu u teksturi.

Ukoliko imate dokaz da nije bio i da je sve bilo normalno i da je ovo dsync na ovom POV-u da je igrac u teksturi , kreiraj zalbu i dostavi ga

Status
Not open for further replies.
Top Bottom