Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
74265, 74658
Players nickname
Stojke Kanister
Administrators nickname
ZOKI ROKI
Date
Jan 13, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/undefined

Deevious

Player
Player
Dobar dan draga administracijo, aldine ili ko vec ovo gleda zapalo mi je pod oko da je administrator Zoki Roki korumpiran, moze se primetiti na sledecih par zalbi.
Zoki Roki ovo je taj admin

Pa da pocnemo
Rejected - G.P. 1.7 | 7516 <--- Ovde administrator zoki roki odbija zalbu na milorada topalovica Koji jeste prekrsio g.p 1.7 to znam jer sam ja tad u tom vremenskom periodu igrao u yakuzi i znao da dele prime platinume svima cak sam i ja dobio.
Rejected - Pomaganje čiterima I Vendetta (For Curator Of Administrator Aldin) <----- Ovde administrator zoki roki POKUSAVA Da prihvati zalbu na vendettu da im skine neformalnu ali ne uspeva jer ga je Mujo simba skontao i sprecio, Hvala mujo
Rejected - Pomaganje blacklistanim igracima I Yakuza <---- Ovde odbija zalbu za suportanje citerima i blacklistanim igracima time sto kaze da nijedan id nije blacklistovan, Zapravo sve id-eve koje je igrac Miljan Angel 9464 Naveo jesu blacklistani ali zoki uskace sa korupcijom da spase yakuzu zato sto zna brandu.
Approved - G.P 1.7 I 7280, 63360 <---- Ovde prihvata zalbu za G.P 1.7 na dva clana vendette bez i da najmanje pregleda.

Zamolio bih da se admin pregleda detaljno i da se kazni za svoju korupciju

Deevious

Player
Player
Dobar dan draga administracijo, aldine ili ko vec ovo gleda zapalo mi je pod oko da je administrator Zoki Roki korumpiran, moze se primetiti na sledecih par zalbi.

Pa da pocnemo
Rejected - G.P. 1.7 | 7516 <--- Ovde administrator zoki roki odbija zalbu na milorada topalovica Koji jeste prekrsio g.p 1.7 to znam jer sam ja tad u tom vremenskom periodu igrao u yakuzi i znao da dele prime platinume svima cak sam i ja dobio.
Rejected - Pomaganje čiterima I Vendetta (For Curator Of Administrator Aldin) <----- Ovde administrator zoki roki POKUSAVA Da prihvati zalbu na vendettu da im skine neformalnu ali ne uspeva jer ga je Mujo simba skontao i sprecio, Hvala mujo
Rejected - Pomaganje blacklistanim igracima I Yakuza <---- Ovde odbija zalbu za suportanje citerima i blacklistanim igracima time sto kaze da nijedan id nije blacklistovan, Zapravo sve id-eve koje je igrac Miljan Angel 9464 Naveo jesu blacklistani ali zoki uskace sa korupcijom da spase yakuzu zato sto zna brandu.
Approved - G.P 1.7 I 7280, 63360 <---- Ovde prihvata zalbu za G.P 1.7 na dva clana vendette bez i da najmanje pregleda.

I Amar brzi iz zalbe G.P 1.7 Id|7280 Koji je igrac yakuze Nije dobio ban za g.p 1.7 nakon approved zalbe Ali je igrac iz vendette
Lays Lahantaestamuloca|63360 Jeste dobio ban samim time vrlo sumnjam u zokija

Deevious

Player
Player

Pa da pocnemo

Ovde gde je zoki napisao da nijedan id nije blacklistovan je slagao jer je on licno banovao filipa na oba acc i onda kaze da nije niko banovan
Na ovoj zalbi je banovao filipa-shacija
  1. Approved - Blacklist Evade | 47793

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Zalbu podnosi osoba koja nije povezana sa situacijom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom