Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40443
Players nickname
Hans Creed
Administrators nickname
Spira Lacoste
Date
Jan 5, 2026
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/_haP6DZ_8CI

HansNavarro

Player
Player
Pogresno donesena odluka admina, generalno pravilo 6.15 jasno govori da se moramo upustiti u rp situaciju prije nego smijemo pucati na nekoga, mi smo vec debelo bili u rp situaciji i ovo mu nije pov od pocetka, sve je pocelo kada sam ja izlazio sa parkinga a on u suprotnoj traci meni napravio cr gdje sam ja stao i pitao zasto vozi suprotnom trakom...i tako smo se prepucavali jedno 5 min gdje sam ja odustao i rekao svojima da puste genijalca da ide svojim putem, nakon toga svega sto se pravio pametan tamo on nama dobacuje aw aw kerici sto je potpuni bait i moja reakcija da izvadim oruzje je opravdana. Zelim da napomenem da nisam gadao igraca snajperom, nisam cak ni auto pogodio a mogao sam jer mi to nije bila ni namjera, na njegovom povu se ne vidi uopce niti cuje kako metak pogada njega ili auto ili uopce blizu njega, ispalio sam metak daleko od njega prema LSPD stanici, vidi kada svakih 10 min ljudi ovako dolaze da rade cb smuci ti se vise i gameplay i sve, da sam ga htio pogodit pogodio bi ga...tako da ja mislim da je odluka krivo donesena jer ja njemu nisam napravio nista da mu ugrozim zivot tamo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom