Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
81422
Players nickname
Travko Escobar
Suspect ID
44622
Date of violation
Jan 6, 2026
Time of violation
19:47
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=76k2qc1JUs8

Travko Escobarr

Player
Player
sve se vidi na pov. bahati policajac nece ni da uzme pasos da me proveri nego odmah zeli da me pretresa bez bilo kakvog povoda ili bilo sta. Njegov povod je izmisljena prica ,,Bila je pucnjava,, koju je izmislio u sekundi. Pre te situacije sa pretresanjem su mene jurili dok sam bio u vojnoj uniformi pa sam se presvukao u drugu sto oni nisu mogli znati ali bahati policajac MG-A i prepoznao me je po ID-u i nije hteo zbog toga da me pusti niti bilo sta nego odmah da pretrazuje daa bi mogao da hapsi... Cist FailRp i Mg od strane njega.

Nemanja Rosso

Player
Player
A sto se tice ovog momka u belom, sam je rekao da ga vezem i da ga proverim jer je doslo do Dsync-a vidi mu se pancir a nema kod sebe nista

Popke

🍓
Player
sve se vidi na pov. bahati policajac nece ni da uzme pasos da me proveri nego odmah zeli da me pretresa bez bilo kakvog povoda ili bilo sta. Njegov povod je izmisljena prica ,,Bila je pucnjava,, koju je izmislio u sekundi. Pre te situacije sa pretresanjem su mene jurili dok sam bio u vojnoj uniformi pa sam se presvukao u drugu sto oni nisu mogli znati ali bahati policajac MG-A i prepoznao me je po ID-u i nije hteo zbog toga da me pusti niti bilo sta nego odmah da pretrazuje daa bi mogao da hapsi... Cist FailRp i Mg od strane njega.
Smesan si

Status
Not open for further replies.
Top Bottom