Zeleo bih sebe self reportat jer se osecam lose citovajuci na ovom projektu jer smatram da ne trebam to raditi.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
ja smatram to kao izbegavanje kazneOvaj igrac je odmah izbacen iz familije cim nije hteo da pokaze POV sa ovog eventa, mozete proveriti u logovima
![]()
ja smatram da je ovo sto ti sada radis pokusavanje namestanja Yakuzija smatram to kao izbegavanje kazne
,ja smatram da je ovo sto ti sada radis pokusavanje namestanja YakuziDzaba sto je izbacen, vi ste imali citera na eventu, imali ste prednost nad ostalim igracima koji normalno igraju
Dzaba sto sam izbacen, vi ste imali citera na eventu, imali smo prednost nad ostalim igracima koji normalno igrajuja smatram da je ovo sto ti sada radis pokusavanje namestanja Yakuzi![]()
i na povu je 23.12 u 22:21ja smatram da je ovo sto ti sada radis pokusavanje namestanja Yakuzi![]()
klasicno namestanje, bravo bratei na povu je 23.12 u 22:21
A brando je tek 24.12 u 19:40 napisao da sam dobio bl iz fama
Imali ste me 24h u famu
Hahahahahhaha, nit si bell boss, nit je to moj POV. Cry abt it!Zeleo bih sebe self reportat jer se osecam lose citovajuci na ovom projektu jer smatram da ne trebam to raditi.
![]()