Sve u POV
S Srboljub Mitic Player Player Joined Sep 20, 2025 Messages 13 Wednesday at 1:50 AM #2 zelim ceo pov de je bilo gp6.15 vdm cr sve ceo pov ajde
S Srboljub Mitic Player Player Joined Sep 20, 2025 Messages 13 Wednesday at 1:51 AM #3 od pocetka do kraja i mg de ste krsili sve
Cufta Player Player Joined Sep 16, 2025 Messages 98 Wednesday at 1:53 AM #4 Hahahahahah moj pov je ceo ako ti imas pov gde krsim to pravilo trebas da okacis ne da trazis ceo pov kao i po obicaju ti nemas taj snimak.
Hahahahahah moj pov je ceo ako ti imas pov gde krsim to pravilo trebas da okacis ne da trazis ceo pov kao i po obicaju ti nemas taj snimak.
Cufta Player Player Joined Sep 16, 2025 Messages 98 Wednesday at 1:54 AM #5 gospodin nema dokaz gde ja krsim sa mojim ljudima opisano pravilo zamoliću da svaki naredni off'-topic bude KAŽNJEN
gospodin nema dokaz gde ja krsim sa mojim ljudima opisano pravilo zamoliću da svaki naredni off'-topic bude KAŽNJEN
Nikola Luther 𝓥𝓪𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸 𝓛𝓮𝓰𝓲𝓼 Server Administrator Joined Jan 24, 2022 Messages 226 Wednesday at 3:55 AM #7 Pregled zalbe u toku
Nikola Luther 𝓥𝓪𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸 𝓛𝓮𝓰𝓲𝓼 Server Administrator Joined Jan 24, 2022 Messages 226 Wednesday at 4:06 AM #8 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu. ID: 80365 dobit će kaznu za CR ID: 47373 dobit će kaznu za MG CR - ( Car Ramming ) ( Zabranjeno je namerno udarati vozilo drugog igrača. ) MG - ( Meta Gaming ) ( Koristenje OOC informacija u IC korist / Mesanje OOC i IC chatova ) ( Puca mu internet )
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu. ID: 80365 dobit će kaznu za CR ID: 47373 dobit će kaznu za MG CR - ( Car Ramming ) ( Zabranjeno je namerno udarati vozilo drugog igrača. ) MG - ( Meta Gaming ) ( Koristenje OOC informacija u IC korist / Mesanje OOC i IC chatova ) ( Puca mu internet )