to sad sebi pevaj blacklistani
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!to sad sebi pevaj blacklistani
losa foranije stigo miljan ga pojeo
au brate ja ne znam odakle vi vadite te info ja ne znam ni ko je taj martin daj posalji mi bilo sta da ja imam veze sa tim likomA kornja ne secas se kad si 24/7 blejao sa blanim martinom, gledo si kako igra i cituje, to ti je bilo okej a
Martin bese najbolji u tvojoj fam bio, po tvojim pricama doso sa en i bio najbolji, igrao uvece samo kad nema pc checkera, sve je bilo jasnoau brate ja ne znam odakle vi vadite te info ja ne znam ni ko je taj martin daj posalji mi bilo sta da ja imam veze sa tim likom
Geri uvek izvadi pouzdane informacijeMartin bese najbolji u tvojoj fam bio, po tvojim pricama doso sa en i bio najbolji, igrao uvece samo kad nema pc checkera, sve je bilo jasno
bucko na spavanje sutra mora se jedeDosao sam da pitam brandu da skine serpe sa glave da napravim juhu ako mu nije problem
Mora neki kruh da se zaradi yCITUJETE SVI M*M*U VAM JEBEM LUDU U PICKU VEC 3 GODINE I OVI NISTA NE PODUZIMAJU A KAD TREBA VENDETI NESTO DA SE SKINE KAD SJEBU ODMA MUJO STAVLJA NJEGOVU GUZICU DA IH SPASI A ODUVEK SU IMALI CITERE U FAMILIJI NISTA BOLJI NI OVI BRANDOVI NISU IZ JAKUZE CITERI SE SVADJAJU PROTIV CITERA DEBILI.... AKATSUKI NAJJACI FAM! GRAD JE NAS!!!
buraz nije tebi lakoCITUJETE SVI M*M*U VAM JEBEM LUDU U PICKU VEC 3 GODINE I OVI NISTA NE PODUZIMAJU A KAD TREBA VENDETI NESTO DA SE SKINE KAD SJEBU ODMA MUJO STAVLJA NJEGOVU GUZICU DA IH SPASI A ODUVEK SU IMALI CITERE U FAMILIJI NISTA BOLJI NI OVI BRANDOVI NISU IZ JAKUZE CITERI SE SVADJAJU PROTIV CITERA DEBILI.... AKATSUKI NAJJACI FAM! GRAD JE NAS!!!
Rejected - LSPD | Korumpirana Biografija | Miloje Alcantara| 17306Molio bih admina koji ovo bude pregledao da pogleda u logove da smo mi njega izbacili cim smo saznali da cituje.
pozdravio te brando pita kakav je kiseli kupus jel dobar kao i ovaj letnji?CITUJETE SVI M*M*U VAM JEBEM LUDU U PICKU VEC 3 GODINE I OVI NISTA NE PODUZIMAJU A KAD TREBA VENDETI NESTO DA SE SKINE KAD SJEBU ODMA MUJO STAVLJA NJEGOVU GUZICU DA IH SPASI A ODUVEK SU IMALI CITERE U FAMILIJI NISTA BOLJI NI OVI BRANDOVI NISU IZ JAKUZE CITERI SE SVADJAJU PROTIV CITERA DEBILI.... AKATSUKI NAJJACI FAM! GRAD JE NAS!!!
pitaj ti branda dal se seca kad je nudio kontetu da ban evaida i da ce mu on sredit da ga ne uhvate i konte je reko ne i brando kao sta te boli kurac kad svi ban evaiduju imam taj pov neko iz vendete ko zeli da vidi i da se dogovorimo discord vane312pozdravio te brando pita kakav je kiseli kupus jel dobar kao i ovaj letnji?