Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Boca Flow

𝓛𝓮𝓫𝓮 𝓭𝓪𝓼 𝓛𝓮𝓫𝓮𝓷 𝓼𝓬𝓱𝓷𝓮𝓵𝓵
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Bogdan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-6H
5. Vaš Discord: boca_flow
6. Vaše ingame ime: Boca Floow
7. Vaš ID: 47690

Dodatne informacije

1. Lider za..... Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1
Veoma dobro poznajem rad Crime organizacija, vise puta sam bio zamenik kod razlicith lidera, bio sam HC svaki put u kriminalnim organizacijama, ja znam da bih bio odlican na mestu lidera.

2.2
Obecavam da ce RP biti na najvisem nivou, radili bi smo talacke sa razlicitim crime org

2.3​
Zelim da budem lider Vagosa jer vidim potencijal da se od organizacije napravi prava prica, sa jasnom hijerarhijom, aktivnim clanovima i prepoznatljivim stilom RP-a, gde svaki clan zna svoju ulogu i doprinosi uspehu cele bande.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Ne bih svakoga ubacivao u organizaciju, svi bih bili detaljno ispitani pravila servera. Svi bih imali povezanost jedni sa drugima i radili bih kao pravi tim, ne bih bilo svadja izmedju nas i konflikta. Planiram da uvedem jasnu podelu uloga i odgovornosti unutar organizacije kako bi svaki clan imao svoju svrhu i doprinosio celokupnom RP iskustvu. Smatram da lider treba da bude primer drugima, zbog cega bih licno vodio racuna o kvalitetu RP-a, disciplini i dugorocnoj stabilnosti organizacije.

3.1 Rankovi

1. Agresivno Kaznjen
2. Regrut
3. Mlada Nada
4. Pomocnik
5. Postar
6. Limun
7. Zutac
8. Agresivan Zutac
9. Trotuarac
10. Gospodjica
11. Mali Gospodin